ona açılmalı mıyım?

O seninle tanışmak için bahane bulsun sen niye uğraşıyorsun ki bu kadar? Zamana bırak bence. Ayrıca ben senden hoşlanıyorum kimseye söyleme falan çok komik gerçekten. İlla tanışıcam diyorsan ortak arkadaş edin. Sınıfına bir iki git gel tanışırsınız zaten

Uzaktan bakarak beğenmişsin ama belki karakteri dalga geçmeye müsait, hiç hoşlanmayacağın bir karakter. Riskli bir yöntem bu, hatta biraz da garip yani kızma lütfen ama. :) Başka bir erkek gelip benle böyle bir tanışma cümlesi kursa gram etkilenmem. Bence en temizi ortak arkadaşlarınızın size ortam ayarlamasını sağlayıp orada tanışarak muhabbet kurman.

Öncelikle tanış çocukla hal ve hareketlerini değerlendir.
Birbirinizden hoşlanırsanız sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.

arkadaşımın sevgilisiyle aynı sınıftalar. arkadaşımın sevgilisi aramızı yapabilir. ama nasıl olacak o? bi plan lazım bana
Arkadaşın ve sen, arkadaşının sevgilisinin yanına gidin tenefüslerde filan.
Sen kaçamak bakışlarınla belli et arkadaş olmak niyetinde olduğunu.
Konuşmak için illa bi sebep bulacaksındır.
Laps diye günaydın ya da selam bile diyebilirsin.
Neden hızla aranı yaptırıyosun? bi dur bi tanı bi acele etme.

Son durum ne oldu bilmiyorum ama tanışmak varken neden böyle birşey yapacaksınız

Son durum nedir?

Son durum şu arkadaşlar: bi ortak arkadaşımız sayesinde tanıştık :) yani şuan tanışma evresindeyiz tam bir hafta oldu aramız da baya iyi beni seviyor gibi. ama tabi sevip sevmediğini zaman gösterecek... ben tanışmak için ilk adımı attım, o da olumlu sonuç verdi. o da benden hoşlanıyor gibiydi zaten, sürekli bana bakıyordu, göz göze geliyorduk. içinde bana karşı bir şeyler vardı galiba :) şuan her şey yolunda, hakkımızda hayırlısı olur inşAllah

karşı sınıftan bi çocuğu seviyorum. arkadaşından öğrendiğime göre sevgilisi yok. bana bakıyor arada... onunla tanışmak istiyorum. bugün konuşacaktım ama fırsat olmadı. ona "seninle özel bir şey konuşmak istiyorum. ama kimseye söylemeyeceksin, aramızda sır kalacak. ben seninle tanışmak istiyorum. sana karşı bir şeyler hissediyorum. eğer istersen tanışabiliriz. istemiyorsan da dürüstçe söyleyebilirsin" diyeceğim.

ama dalga geçmesinden, reddedilmekten korkuyorum :KK43: açılıp olumlu sonuç alan var mı?
söyleyebilirsin ama cümlene sır mır karıştırma :)
merhaba benim adım bilmem kim, senin ki de ? söylerse iyi söylemes ise 'peki ' de git yanından.
eger adını söylerse ' memnun oldum. seninle arkadaş olabilir myiiz de ? böylece konuşmaya başlarsınız...

söyleyebilirsin ama cümlene sır mır karıştırma :)
merhaba benim adım bilmem kim, senin ki de ? söylerse iyi söylemes ise 'peki ' de git yanından.
eger adını söylerse ' memnun oldum. seninle arkadaş olabilir myiiz de ? böylece konuşmaya başlarsınız...

zaten konuşuyoruz ki :) ortak arkadaşımız sayesinde tanıştık o da karşılık verdi. onun da bana karşı ilgisi var

Cnm yaşın kaç ? Diyeceğin cümlelerden lise 1-2 deymişsin hissine kapıldım çünkü "Sana bir şey söyleyeceğim kimseye söyleme,sır kalacak cümlesi biraz tuhaf ve çocukça.Eğer hoşlanıyorsan direk bu şekilde açılmak yerine onunla muhabbet kurmaya çalış bence.

Cnm yaşın kaç ? Diyeceğin cümlelerden lise 1-2 deymişsin hissine kapıldım çünkü "Sana bir şey söyleyeceğim kimseye söyleme,sır kalacak cümlesi biraz tuhaf ve çocukça.Eğer hoşlanıyorsan direk bu şekilde açılmak yerine onunla muhabbet kurmaya çalış bence.

evet öyle yaptım şuan aramız çok iyi

Canım ben açıldım yaklaşık 3 ay önce. Hiçbir şey umduğum gibi olmalı reddedildim, ben de kimseye söylemesin demiştim tamam söyelemeyeceğim dedi ve şimdi bilmeyen bir hocalar kaldı belki onlar bile biliyordur abartmıyorum. Yapma, reddederse benim gibi canın çok acır. Hem kalbine hem de gururuna hesap vermek zorunda kalırsın .....

açılmadım tanıştık şuan o da benden hoşlanıyor ve mutluyuz

X