- 29 Ocak 2024
- 103
- 33
- 13
- 34
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Evet var ben koçumYa lütfen "burclara inanmak sacma, burclara göre insan seçilmez" diyenler bir çekilsin. Sorum inanıyor musunuz değil canlarımben mesela akrep burçlarını asla sevemiyorum ama saygı duyuyorum. Akrep burçlarının genel olarak çok kolay yalan söylediğini ve rahatsız edici olduklarını düşünüyorum. Yengec, Boğa ve Balık, Aslan kadınlarını çok seviyorum.
İnsanın çocuğu olunca burcunun önemi kalmıyorEvet var ben koçumyengeç burçları, akrep le pek geçinemem.. Ne tesadüf ki kızım da yengeç
Ben terazi burcuyum ama akrep hakkında dediklerinize katilmuyorum ben hiç çok sadık ve düzgün akrep görmedim.Kovaya ikizlerim, başaklarla asla anlaşamam o mukemmel olacagim hirsi beni cok geriyor. Evet sensin harikasi simdi git burdan diyesim geliyor. Baliklara karsi da on yargim var tanidigim butun baliklar asiri bencildi. Hep bana hep benim duygularim hep ben.
Genelde kova/ikizler/terazilerle iyi anlasirim.
Evet kendi annemde yengeçİnsanın çocuğu olunca burcunun önemi kalmıyorateş ve su burçları çok zıt mizac zaten
Burçlara inanmamakla birlikte koç ve oğlaklarla hiç anlaşamıyorum ve sevmiyorum. ÖnyargılıyımYa lütfen "burclara inanmak sacma, burclara göre insan seçilmez" diyenler bir çekilsin. Sorum inanıyor musunuz değil canlarımben mesela akrep burçlarını asla sevemiyorum ama saygı duyuyorum. Akrep burçlarının genel olarak çok kolay yalan söylediğini ve rahatsız edici olduklarını düşünüyorum. Yengec, Boğa ve Balık, Aslan kadınlarını çok seviyorum.
Aslan ve başak ne kadında nede erkekte asla sevemiyorum başladığım her arkadaşlık ve ilişki kavgayla bitmiştir netYa lütfen "burclara inanmak sacma, burclara göre insan seçilmez" diyenler bir çekilsin. Sorum inanıyor musunuz değil canlarımben mesela akrep burçlarını asla sevemiyorum ama saygı duyuyorum. Akrep burçlarının genel olarak çok kolay yalan söylediğini ve rahatsız edici olduklarını düşünüyorum. Yengec, Boğa ve Balık, Aslan kadınlarını çok seviyorum.
Burcunuz ne peki? Ben başaklara karşı nötrüm, ama derin ilişki kuramıyorum maalesef. Çünkü çok sakin gözükseler bile alttan alta hep sizin ile yarışır haldeler.Aslan ve başak ne kadında nede erkekte asla sevemiyorum başladığım her arkadaşlık ve ilişki kavgayla bitmiştir net
Benim annem aslan çok seviyorum aşığım anneme ama arkadasim olsaydı muhtemelen çok kavga ederdikYengeç burcuyum ikizlerle pek anlaşamam kızımda ikizleraslan burcuyla çok çatışırım
Yengeç burcuyum bende.Burcunuz ne peki? Ben başaklara karşı nötrüm, ama derin ilişki kuramıyorum maalesef. Çünkü çok sakin gözükseler bile alttan alta hep sizin ile yarışır haldeler.
Yengeçleri çok severim sevdigi insanları evlatları gibi severler yiyeceğini malını sakınmazlar. Ben terazi burcuyum benim de çok can ciğer oldugum insanlar hep yengec veya yengec etkiliYengeç burcuyum bende.
Ay yay kadını seviyorum. Yay kadının sevmediğim tek özelliği var bazen çok patavatsız oluyorlar dünyanın en iyi niyetli insanları ama fevrilik ile ağzından bir cümle çıkıyor sonra o da pişman oluyor ama çok tatlılarBurçlara inanılmaz mı yaaa ben de eşim de tüm özellikleri taşıyoruz ben yay eşim boğa
Akrep erkeğiyle evliyim malesef yalanda bir numaralar ve aşırı egoist narsist bi yapıları var ilk başta pambık gibiler gerçek yüzleri zamanla çıkıyo "hayır" ı asla kabul etmiyorlar herşeyin en iyisini onlar bilir ve hiç saygıları yok yalnızca kendini düşünür ve cimriler....Akrep erkeklerine de bişiler deyin bacılar
Ah kader ortağım gel sarılalımYengeç burcuyum ikizlerle pek anlaşamam kızımda ikizleraslan burcuyla çok çatışırım
Ay kıyamam ya nasıl dolmussun, benim çok yakından tanıdığım ailemden biri akrep görüşmüyorum çok uzun yıllardır, arasa da açmıyorum artık aramıyor o yüzden. Sevdiğinden aramıyor amaç sadece kurcalamak.Akrep erkeğiyle evliyim malesef yalanda bir numaralar ve aşırı egoist narsist bi yapıları var ilk başta pambık gibiler gerçek yüzleri zamanla çıkıyo "hayır" ı asla kabul etmiyorlar herşeyin en iyisini onlar bilir ve hiç saygıları yok yalnızca kendini düşünür ve cimriler....
Ay oh be rahatladım bide sövsemiydim acaba
Bide ben yengeçe yengeçbizi sevmeyen varmı ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?