- 18 Mart 2015
- 2.647
- 4.880
- 133
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Kaynanam başak ve tam olarak dediğiniz gibi hep ben diyen bir kadın. Herşeyi o bilir,en iyi o yapar. Yani basaklar da evlerden ırakKovaya ikizlerim, başaklarla asla anlaşamam o mukemmel olacagim hirsi beni cok geriyor. Evet sensin harikasi simdi git burdan diyesim geliyor. Baliklara karsi da on yargim var tanidigim butun baliklar asiri bencildi. Hep bana hep benim duygularim hep ben.
Genelde kova/ikizler/terazilerle iyi anlasirim.
Akrep burcu olarak o kadar yalan söylemem ki, eşim bi suç işlesel herkesten önce gider polise şikayet edersin der. Ama rahatsız ediciyim gerçektenYa lütfen "burclara inanmak sacma, burclara göre insan seçilmez" diyenler bir çekilsin. Sorum inanıyor musunuz değil canlarımben mesela akrep burçlarını asla sevemiyorum ama saygı duyuyorum. Akrep burçlarının genel olarak çok kolay yalan söylediğini ve rahatsız edici olduklarını düşünüyorum. Yengec, Boğa ve Balık, Aslan kadınlarını çok seviyorum.
Ya haritanızda baskın başka bir burc vardır mutlaka böyle bir akrep yeryüzünde tanımadım kendi babam dahilAkrep burcu olarak o kadar yalan söylemem ki, eşim bi suç işlesel herkesten önce gider polise şikayet edersin der. Ama rahatsız ediciyim gerçekten
Başak erkeğinin ruh hastası olmayanına rastlamadım. Kadınıyla sıkıntım yok. Boğayı severim ben de.
Gene bunların arasında en masumu balik erkeği ve yay gibi duruyorYorumu kendi ailemden yapabilirim en iyi onları tanıyorum
Balık erkeği zor sürekli bir ağlamaklı ani öfke problemi yaşıyor
Koç inatçı ve kendi istediği olsun istiyor
Oğlak düzenli ve kurallara uyan ama en iyisini ben bilirim der her zaman haklıdır
Yay çok dağınık sürekli gezmeyi isteyen kurallara uymayan şıp sevdi duygu değişimini çok yaşayan
İkizler erkeği genelde unutkan ve ani kararlar alır bugün evet dediğine yarın hayır diyebilir
Aslan burcu ben mükemmelim en iyisi en harikası benim eleştiri asla kabul etmez övülmeyi çevresinden de bekler
Kova kolay kandırabilir ilişkide aynı anda birden fazla kişiyle flört etmeyi seviyor bunun zekice olduğunu savunur
Yengec erkeği evlerden ırak diyebilirim hat
Hayatı her zaman sorunludur iş aşk aile
Yükselenim aslan. İkizler, yay ve 3. Ev stelyumu var haritamda.Ya haritanızda baskın başka bir burc vardır mutlaka böyle bir akrep yeryüzünde tanımadım kendi babam dahil
Yok ya polemiğe girmek istemem ama yok yaniYükselenim aslan. İkizler, yay ve 3. Ev stelyumu var haritamda.
Bence net ve dobra oluyor akrep burçları ama
Ya övmek için demiyorum zaten, uyuzlukta üstüme yoktur o ayrıYok ya polemiğe girmek istemem ama yok yaniaslan ve yay güzelliği olabilir tüm bu özellikler
Ya işte akrebi bitek yengeç idare edebilir bu çok net ama sadece duygusal olarak karşılık gördüğümüzde idare ederiz. Eğer biraz duygusallık hissetmediğimizde biriktirip biriktirip patlarız. Kestirip atarız.Ay kıyamam ya nasıl dolmussun, benim çok yakından tanıdığım ailemden biri akrep görüşmüyorum çok uzun yıllardır, arasa da açmıyorum artık aramıyor o yüzden. Sevdiğinden aramıyor amaç sadece kurcalamak.
Benimde annem aslanBenim annem aslan çok seviyorum aşığım anneme ama arkadasim olsaydı muhtemelen çok kavga ederdik
Ben gezmeyi seven eşim evde oturmayı seven işte geçinip gidiyoruz yoksa çok zıt kutuplarAy yay kadını seviyorum. Yay kadının sevmediğim tek özelliği var bazen çok patavatsız oluyorlar dünyanın en iyi niyetli insanları ama fevrilik ile ağzından bir cümle çıkıyor sonra o da pişman oluyor ama çok tatlılarboga ve yay gerçekten ilginç bir uyum, gerçekten anlasabiliyorlar mi? Yoksa zıt kutuplar birbirini çekiyor mu
Benım okuduğunu dınledıgını anlamayan anlatılanı sanki az evvel o anlatılmamıs gıbı soran salaklardan baska hiç bişeye önyargım tiksintim yokYa lütfen "burclara inanmak sacma, burclara göre insan seçilmez" diyenler bir çekilsin. Sorum inanıyor musunuz değil canlarımben mesela akrep burçlarını asla sevemiyorum ama saygı duyuyorum. Akrep burçlarının genel olarak çok kolay yalan söylediğini ve rahatsız edici olduklarını düşünüyorum. Yengec, Boğa ve Balık, Aslan kadınlarını çok seviyorum.
Aslan mıAslan burcu erkekleri zaten evlerden ırak, hepsi yalancı bir de şiddete meyilli tipler ve çok güzel masum numarası yapıyorlar ağızlarına iki tane çakasım geliyor hepsinin.
Uçkur düşkünüAkrep erkeklerine de bişiler deyin bacılar
Bende hıc sadık düzgün akrep gormedımBen terazi burcuyum ama akrep hakkında dediklerinize katilmuyorum ben hiç çok sadık ve düzgün akrep görmedim.
Kavgalı filan mısınız SuanAkrep erkeğiyle evliyim malesef yalanda bir numaralar ve aşırı egoist narsist bi yapıları var ilk başta pambık gibiler gerçek yüzleri zamanla çıkıyo "hayır" ı asla kabul etmiyorlar herşeyin en iyisini onlar bilir ve hiç saygıları yok yalnızca kendini düşünür ve cimriler....
Ay oh be rahatladım bide sövsemiydim acaba
Bide ben yengeçe yengeçbizi sevmeyen varmı ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?