- 26 Aralık 2016
- 825
- 628
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Ben de teraziyimKendi burcunuzu yazmamışsınız. Akrep ben de sevmem. Teraziyim.
Ay bende seni seviyorumkova erkeğini hiç sevmiyorum ayy uzak olsunAkrep kadınları da sanki biraz kıskanç gibi başaklar da beni biraz darlıyor:)) ben de koçum balık, yengeç ve terazi kadınlarını seviyorum genelde.
Aslan burcu erkekleri zaten evlerden ırak, hepsi yalancı bir de şiddete meyilli tipler ve çok güzel masum numarası yapıyorlar ağızlarına iki tane çakasım geliyor hepsinin.Aslan burcu erkekleri
Ay çok üzüldüm ya, inşallah eşiniz ile aranız iyidirOğlak erkeği sevmem (eşim oğlak) kadınıda ketum ve aşırı hırslı oluyor sevemiyorum.
Fenaymış.Yengeç burcuyum yukselenim akrep ikizler erkeği ni sevmiyorum başta çok eglenceliler ama sonradan arkadan is çevirme yalancılık söylediklerini inkar edip nezaman öyle soyledimkiler
Evet ikizler erkeğine dikkat edinFenaymış.
Kovaya aslanim. Akrep kadinlari kadar sadik ve dost baska burc bilmirem.Ya lütfen "burclara inanmak sacma, burclara göre insan seçilmez" diyenler bir çekilsin. Sorum inanıyor musunuz değil canlarımben mesela akrep burçlarını asla sevemiyorum ama saygı duyuyorum. Akrep burçlarının genel olarak çok kolay yalan söylediğini ve rahatsız edici olduklarını düşünüyorum. Yengec, Boğa ve Balık, Aslan kadınlarını çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?