Ön tanı ve biyopsi sonucunı yorumlayacak var m çok kötüyüm.

Tek doktorla kalmayın benim amcamda aynı şekilde oldu yediğini çıkardı kilo verdi tahliller normal çıktı bişey yok dendi başka doktorlara gitti ve sonra bir doktor şüphelendi ve yönlendirmesi ile çekilen filmler sonucu hastalığının kanser olduğu anlaşıldı
Bu yüzden tek doktorla kalmayın tabi sizede kanser tanısı konacagı anlamına gelmez

teşekkürler canım bende istifra yok kuru bulantı var artık alışmaya çalışıyorum hastanelerden de doktorlardan da sıkıldım biraz ara vereceğim 1,5 yıldır git gel çikolata kisti çıktı ve miyom hafif gastrit bunlara bağlıyorlar

Efsane7 öncelikle çok geçmiş olsun acaba 6cm kist sonucu çıktı mı ne yaptınız...Bende de 5 cm kist var dedi doktor ilaçlı emar istedi ama açıkçası korkuyorum...emara çok girdim fakat ilaçlı vs diyince korktum...zaten hale hazırda 4 aydan beri devam eden bazı rahatsizliklarim var doktor doktor dolaşıyorum...

Merhaba canım, teşekkür ederim öncelikle... Size de geçmiş olsun
Soruna gelince doktor odasındaki ultrasonda bakınca 6 cm gördü ilaçlı mr çekildi 2,5 cm çikolata kisti ve 2 cm normal kist ve bir miyomum olduğu gözüktü. Doğum kontrol hapı verdi fakat kullanamadım beni daha çok rahatsız etti. 3-5 gün içtim bıraktım. Soğan kürü yaptım 2 aydır biraz daha şikayetlerim azaldı. Ama kontrole gitmedim o da ayrı bir eziyet zaten ... ilaçlı mr bir sıkıntı yok normalde mra girebiliyorsanız 15 dk normal çekim yapıyorlar sonrasında ilaç veriyorlar 2 dk sınra çıkartıyorlar

Cevap için teşekkür ederim...başka bi kadın doğum doktoruna daha gittim oda aynısını söyledi ilaçlı mr diye...emare girebiliyorum fakat o kadar çok emara girdim ki...begin boyun bel yani hep radyasyon alıyor vücut...ama tabi yapacak bişey de yok gireceğim mecburen..rabbim hepimizi sağlıktan ayırmasın...

Amin Songul Aksu ve Rica ederim...
Aslında bu kadar çok mr vermeseler her bölüm kendi için ayrı mr istiyor bence devlet para kazansın diye röntgenden ya da tomografiden de görülebilir. Ama işde mr diye diretince dr girmek zorunda kalıyoruz.
Mr girmeden önce yoğurt tüketebilirsin radyasyondan koruyucu etkisi var Canan Karatay'dan duymuştum.

Safra ve apandisit olabilir mi acaba üstte yazdığınız tanıyı daha araştırıp bakmadım bilgim yok stress mi midenize mi vurdu acaba ?

Evet doğru her bölüm ayrı emar...malisef
Ama ne yaparsın sağlık için giriyoruz rabbim tüm hastalara şifa versin...
Bu arada verdiğin yoğurt bilgisi için teşekkür ederim efane7 mutlaka tüketeceğim...

Safra ve apandisit olabilir mi acaba üstte yazdığınız tanıyı daha araştırıp bakmadım bilgim yok stress mi midenize mi vurdu acaba ?
Yazınızı anca gördüm kusuruma bakmayın ne olur.
Temiz çıkıyor tahlillerim ama bende anlamadım ne olduğunu alışmaya çalışıyorum belki dediğiniz gibi stresten olabilir ya da yaş ilerledikçe de olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…