Bende aynıyım mide bulantısı yedimi geri kusma kilo verdim ama benimki başta bakteri kaynakliydi antibiyotik ilaçlardan sonra bakteri negatif çıktı ama hala bulantım oluyor çok kötü bi durum sanki hiç gecmicek gibimerhaba arkadaşlar 9 aydır çektiğim mide bulantısı iştahsızlık kilo kaybı karın şişliği geğirdi köpüklü tükürük ve ağız kokusu neticesinde
ön tanımda Antral gastrit funduk polip
Patoloji sonuucun da
tanı:
1)kimyasal gastropati, H.Ployer negatif antral mukoza
2) Parşietal hücre hiperplazı ve hipertrofisi H,Pylori negatif oksintik mukoza endoskopik biyopsiler yazıyor.
Yapan doktor pek bilgi vermedi diyet listesi de vermedi nexim verdi gaviscon 2 ay sonra gel dedi. Anlayan varsa bilgi verebilir mi bana tam olarak neyim var Neximi içtiğimde 1 hafta kaşıntı ve baş ağrısı yaptı içmeyi kestim ama çok kötüyüm. Üstelik boğazıma da brişeyler olmaya başladı. Öksürük kaşıntı
Benimle aynı sorunu yaşayan ve düzelen var mı bu koruyucuları ömür boyu mu kullanacağız. Çok üzgünümağladım ağlayacam
Geçmiş olsun...Bende aynıyım mide bulantısı yedimi geri kusma kilo verdim ama benimki başta bakteri kaynakliydi antibiyotik ilaçlardan sonra bakteri negatif çıktı ama hala bulantım oluyor çok kötü bi durum sanki hiç gecmicek gibi
Adet görüyorum evet ama adetle alakalı değil ona yakın zaten bulantılarım oluyor ama strese kaynaklı benim ki biraz icimde hep hasta olucam tekrar korkusu çok zor dönemden geçtim zehirlenmiş gibi ataklar yasadim yazin aniden ortaya çıktı yedimi kusma ishal bir sürü tahliller ama hepsi temiz.Geçmiş olsun...
Benim de her şeyime bakıldı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Sağlıklı olduğum için çok şükür ama bulantının kaynağı bulunmayınca psikolojik olarak da çöküyorsunuz. Benim Gastritim var mide koruyucusu içtim 1,5 ay bıraktım. Biraz azaldı gibi ama. Reglime 10 kala bulantım başlıyor. ( daha önce hiç bulantım olmazdı) Doktorlar bulamadı ama pms gibi geldi bana. Bana bulantının haricinde yorgunluk baş ağrısı falan da yapmaya başladı
Belki sizinki de pms belirtileridir. Adet görüyorsanız bulantının ne zaman başlayıp ne zaman hafiflediğini ya da bittiğini taklip edebilirisiniz.
Adet görüyorum evet ama adetle alakalı değil ona yakın zaten bulantılarım oluyor ama strese kaynaklı benim ki biraz icimde hep hasta olucam tekrar korkusu çok zor dönemden geçtim zehirlenmiş gibi ataklar yasadim yazin aniden ortaya çıktı yedimi kusma ishal bir sürü tahliller ama hepsi temizGeçmiş olsun...
Benim de her şeyime bakıldı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Sağlıklı olduğum için çok şükür ama bulantının kaynağı bulunmayınca psikolojik olarak da çöküyorsunuz. Benim Gastritim var mide koruyucusu içtim 1,5 ay bıraktım. Biraz azaldı gibi ama. Reglime 10 kala bulantım başlıyor. ( daha önce hiç bulantım olmazdı) Doktorlar bulamadı ama pms gibi geldi bana. Bana bulantının haricinde yorgunluk baş ağrısı falan da yapmaya başladı
Belki sizinki de pms belirtileridir. Adet görüyorsanız bulantının ne zaman başlayıp ne zaman hafiflediğini ya da bittiğini taklip edebilirisiniz.
Safra kesesinde bakıldı mi oda bulantı yaparmışmerhaba arkadaşlar 9 aydır çektiğim mide bulantısı iştahsızlık kilo kaybı karın şişliği geğirdi köpüklü tükürük ve ağız kokusu neticesinde
ön tanımda Antral gastrit funduk polip
Patoloji sonuucun da
tanı:
1)kimyasal gastropati, H.Ployer negatif antral mukoza
2) Parşietal hücre hiperplazı ve hipertrofisi H,Pylori negatif oksintik mukoza endoskopik biyopsiler yazıyor.
Yapan doktor pek bilgi vermedi diyet listesi de vermedi nexim verdi gaviscon 2 ay sonra gel dedi. Anlayan varsa bilgi verebilir mi bana tam olarak neyim var Neximi içtiğimde 1 hafta kaşıntı ve baş ağrısı yaptı içmeyi kestim ama çok kötüyüm. Üstelik boğazıma da brişeyler olmaya başladı. Öksürük kaşıntı
Benimle aynı sorunu yaşayan ve düzelen var mı bu koruyucuları ömür boyu mu kullanacağız. Çok üzgünümağladım ağlayacam
Sizin ki belki de psikolojiktir eğer tahlilleriniz temizse. Ya da ikinci bir hastane de tekrar tahlil yaptırın. Bende herşeyim temiz çıktı. Dün başka hastanede ultrason çekildi. karaciğer yağlanması çıktı halbuki diğer hastanenin yaptığı 18 ocaktaki ultrasonda karaciğer temiz çıkmıştı. Artık neye inanacağımı ben de şaşırdım.Adet görüyorum evet ama adetle alakalı değil ona yakın zaten bulantılarım oluyor ama strese kaynaklı benim ki biraz icimde hep hasta olucam tekrar korkusu çok zor dönemden geçtim zehirlenmiş gibi ataklar yasadim yazin aniden ortaya çıktı yedimi kusma ishal bir sürü tahliller ama hepsi temiz
Teşekkür ederim öncelikleSafra kesesinde bakıldı mi oda bulantı yaparmış
Amin inşallah ben çok kez tahlil verdim ama bilmiyorum endoskopi oldum midenle alakali dediler dediniz gibi çoğu sıkıntıdan strestenSizin ki belki de psikolojiktir eğer tahlilleriniz temizse. Ya da ikinci bir hastane de tekrar tahlil yaptırın. Bende herşeyim temiz çıktı. Dün başka hastanede ultrason çekildi. karaciğer yağlanması çıktı halbuki diğer hastanenin yaptığı 18 ocaktaki ultrasonda karaciğer temiz çıkmıştı. Artık neye inanacağımı ben de şaşırdım.
Allah hepimize şifa nasip etsin inşallah.
umarım tekrar endoskopi istemezler sizdenAnladım gastereontolji bölümüne yönlerdiler bide beni oraya randevu düşürmeye çalışıyorum
Amin inşallahumarım tekrar endoskopi istemezler sizden
bende genel cerrahiye almaya uğraşıyorum sonuçlarımı gösterim.
bir yerin ağrıyınca ağrı kesici içiyorsun geçiyor da bulantının çözümü yok uğraştırıyor insanı. İnşallah tez zamanda sağlığımıza kavuşuruz
Sonucu gösterince haber verin burda iyi sonuçlar alırsınız inşallahumarım tekrar endoskopi istemezler sizden
bende genel cerrahiye almaya uğraşıyorum sonuçlarımı gösterim.
bir yerin ağrıyınca ağrı kesici içiyorsun geçiyor da bulantının çözümü yok uğraştırıyor insanı. İnşallah tez zamanda sağlığımıza kavuşuruz
İnşallah nur4913Sonucu gösterince haber verin burda iyi sonuçlar alırsını
Tabiki söylerim nasılsınız bu aralar mideniz rahatsız ediyorumu halaİnşallah nur4913
sen de haber et birbirimize faydamız dokunur belki bilgi olarak
Benimki 7 8 ay önce başladı ilk 4 5 ay ölümden döndüm aynı senin gibiydim sürekli bulantı ishal bogazlarimda bile yanma artik başka hastalık diye düşünüyordum ama en son tek ilacla kalmadim aktarcidan kudret narı macunu aldım sarı kantaron yağı aldim bunlari kulandim midem bulandigi için yemekte yiemiyordum 60 kilodan 50, oldum balık yağı kulandim oda midene etkili iştah açıyor kilo alıyorsun bunlar sayesinde biraz iyim tabi arada yine oluyor stres olunca yaramayan bişey yiyince Allah herkese şifa versin doktor mideye kesin tedavi bulamıyoruz diyor.evet midem rahatsız maalesef.
bir kaç gün çok iyiyim düzeldim zannediyorum sonra tekrardan başlıyor. Döngü şeklinde devam ediyor. Belki kistlerim yapıyordur bende anlamadım. En sonun da herhâlde psikoloji dr gidicem. Cildiye genel cerrah ve kadın hastalıklarına aldım bakalım. Senin durumun şuan nasıl sen de de devam ediyor mu ?