Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayadır perçem kestiriyorum sürekli, alnımda boşluk var yani bazı kişiler ona gül diyor. Ve ben artık perçemlerimden kurtulmak istiyorum, çok da gözümün önüne geliyorlar. Ne yapmalıyım?
benim de alnımın sol tarafında var boşluk, eskiden annem saçımı soldan ayırırmış, resimlerimde bakıyorum da kötü gözüküyordu. artık senelerdir ortadan ayırıyorum, ama hiç bir değişiklik yok, orda çok az saç var
Kızlar boşluk alnımı ortasında değil sağ tarafında ve saçımı ortadan ayıramıyorum sağ taraftaki saçlar havaya kalkıyor dolayısıyla. Micra ne yapıcaz yahu
banyodan sonra denemelisin, saç nemliyken .. benimde yanlar çok açık, kahkülsüz duramıyorum.. çok şekilsiz duruyor, saç ta çıkmıyor orada hepsini geriye toplayamıyorum. mecbur başka model ...