• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Ön saçlarr!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yaso26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
81
0
36
İstanbul
Bayadır perçem kestiriyorum sürekli, alnımda boşluk var yani bazı kişiler ona gül diyor. Ve ben artık perçemlerimden kurtulmak istiyorum, çok da gözümün önüne geliyorlar. Ne yapmalıyım?

Boşluk ortadaysa öndeki saçlarını yandan ayır,öyle kullan. Bende de var ortada dönen saç topluluğu, yandan ayırdığımda hiç belli olmuyor.

benim de alnımın sol tarafında var boşluk, eskiden annem saçımı soldan ayırırmış, resimlerimde bakıyorum da kötü gözüküyordu. artık senelerdir ortadan ayırıyorum, ama hiç bir değişiklik yok, orda çok az saç var :5:

Kızlar boşluk alnımı ortasında değil sağ tarafında ve saçımı ortadan ayıramıyorum sağ taraftaki saçlar havaya kalkıyor dolayısıyla. Micra ne yapıcaz yahu

banyodan sonra denemelisin, saç nemliyken .. benimde yanlar çok açık, kahkülsüz duramıyorum.. çok şekilsiz duruyor, saç ta çıkmıyor orada :( hepsini geriye toplayamıyorum. mecbur başka model ...

Saç çizgisinden saçını ikiye ayıranlara imreniyorum ya. Hem çokda güzel duruyor sade ve uğraştırmıyor. Kader mi bu..

Back