- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
- 363
- Konu Sahibi zoryasamak
-
mrb arkadaşlar. işe 8 gün önce başladım ve çok stresliyim.ayrıca bu ilk işm.şuan öğrenme aşamasındayım.ama resmen tırsıyorum.iş zor deil ama çok dikkat istio.karıştırırım die korkuorm.anladığım kadarıyla bi anlık dalgınlık pahalıya maloluyo.bana öğreten kız (benden önce çalışan kız)ın patronlar tarafından aptal olduğu iddia ediliyor.4 sene çalışmış hala tam öğrenemedi diolar.bana 15 güne herşeyi öğrenirsin dediler.bu mümkün mü.ben 15 günde asla öğrenemem sorun bende mi patronlarda mı?
zaman bana şunu öğretti ( 2004 ten beri çalışıyorum ) kimse size istemediğiniz şeyi yaptıramaz..bakmayın eleman çok demelerine bir o kadar da eleman arayan var...şu dönemler işe giriş çıkışların yoğun olduğu bir dönem..fırsatları değerlendirin...olduğunuz yerde kök salmayın,biraz cesaret..
mrb bende ön muhasebeciyim iş arıyorum ama inanın heryer aynı varsa bildiğinizi biyer yardımcı olursanız çok sevinirim ben sincan organizede arıyorum evim oraya yakın çocuğum da 2,5 yaşında 9 aydır çalıştığım işyerinden ayrılıyorum
mrb arkadaşlar. işe 8 gün önce başladım ve çok stresliyim.ayrıca bu ilk işm.şuan öğrenme aşamasındayım.ama resmen tırsıyorum.iş zor deil ama çok dikkat istio.karıştırırım die korkuorm.anladığım kadarıyla bi anlık dalgınlık pahalıya maloluyo.bana öğreten kız (benden önce çalışan kız)ın patronlar tarafından aptal olduğu iddia ediliyor.4 sene çalışmış hala tam öğrenemedi diolar.bana 15 güne herşeyi öğrenirsin dediler.bu mümkün mü.ben 15 günde asla öğrenemem sorun bende mi patronlarda mı?
arkadaşlar bugün yine gerginim hergün ne olacak diye gelmekten yoruldum ya gerçekten şimdi bizim birkaç yerde işimiz var oralarda çalışanlar falan neyse patronun abisi giderken iade olacak mallar vardı bunları gönderin dedi neyse ben araştıdım neyle gönderecceğimizi buldum . ama patronum abim gelince göndeririz diyo adam gideli 10 günü geçti gelince kızacak dedim yok dinlemiyor sonra şantiye de kimler çalışıyordiye işte kadar çalıştı yazmam gerekiyor herkesi yazıyorum aradım orda başlarındaki sorumlu kişinin teli yok dedim ki ondan aradım işte vay efendim niye onu arıyormuşum artık aramadan söyleyecekmişim falan filan ben arar sana söylerim dedi bana birşey söylemedi bende 50 kere başına gitmedim bu günn işçinin biri alacağı para ,ile ilgili beni arıyo ben işten çıktım diye nasıl dedim haberim yok gittim patrona benim haberim yok işten çıkmış dedim başladı söylenmeye vay efendim nasıl haberin olmazmış nasıl çıkışını yaptırmamışım kim giriyo kim çıkıyo belli değilki yanıomdakileri takip edebiliyorum ama dışarıdakileri hem telefonu vermiyor hem ben arar söylerim diyor yine ben hatalı suççlu oluyorum ağlıyorum sinirden sinirimi yenemiyorum ya deli olmazsam iyidir .şimdi abisi gelsin gitmeyen mallar içinde gerginlik oluşacak ne yapacağımı bilem,iyorum ben ya
Evlenene kadar bayağı çalıştım ön muhasebe,genel muhasebe her ikisinde de çok şükür başarı gösterdim fakat her önüne gelenin muhasebeciyim diye dolaşmalarından dolayı mesleğimden soğudum zaman zaman.Seviyorum ama nedense hep bir alternatif daha düşünüyorum.Bu sene kpss ye gircem nasipse sonrada staj başlatma sınavını düşünüyorum.İçinizde staj başlatma sınavına giren varmı?Çok mu zor oluyor sorular?İlla kursamı gitmem gerek?Evde çalışmayla olmazmı?
Evlenene kadar bayağı çalıştım ön muhasebe,genel muhasebe her ikisinde de çok şükür başarı gösterdim fakat her önüne gelenin muhasebeciyim diye dolaşmalarından dolayı mesleğimden soğudum zaman zaman.Seviyorum ama nedense hep bir alternatif daha düşünüyorum.Bu sene kpss ye gircem nasipse sonrada staj başlatma sınavını düşünüyorum.İçinizde staj başlatma sınavına giren varmı?Çok mu zor oluyor sorular?İlla kursamı gitmem gerek?Evde çalışmayla olmazmı?
merhaba ben bitirme sınavlarına giriyorum şuan 2 dersim kaldı. yine kalmışım. temmuzda inşallah. staj başlama cok zor gerçekten. ben tüm okul hayatım boyunca başarılı bir öğrenci olmama rağmen 3 kerede anca kazandım. kursa gittim. gitmesem evde çalışarak kesinlikle yapamazdım. dersler ve artı olarak arkadaşlarından aldığın cok şey oluyor. ben çalışıyordum halaa çalışıyorumda yani evde oturmuyodum bu smmm yolculuğu boyunca. gündüz iş akşam kurs. gecenin bir yarısı evde. o zaman evli değildim. şimdi olsa hiç yapamazdım. evlilikten değilde bebişimden dolayı. bence kursa gitmelisin. ama buna rağmen evde ders çalışıp bir kerede verenleride duyduk. bu nasıl şey inan anlaadım. ya çok şanslılar çalışılan yerlerden geliyor. yada cok zekiler bilemiyorum inan.
şahsen çok çalışkan biri olduğumu söyleyemeyeceğim..
özellikle staj başlatmaya hazırlanırken inanılmaz bir koşturmaca içindeydim..zor bir sektör ve c.tesi de dahil
olmak üzere sabah 08.00 akşam 19.00 -bazen daha geç - ve toplamda 3,5-4 saatlik bir yolum vardı..artı iş stresi de cabası..ben h.sonu kursa gidiyordum
ama işten arta kalan zamanlarda çalışmaya fırsatım olmuyordu bile öyle bir zaman yoktu..o dönem ben yeğenimi kaybettim,özel hayatımda sıkıntılarım vardı...
herkes olamaz ,kazanamazsın gözüyle bakıyordu..özellikle daha önce bir kaç kere girmişler..ama ben ilk girişimde kazananlardan biriyim..
gerçi sonrası iyi olmadı benim için..o kadar emek ,yorgunluk,sıkıntı...iten çıkarıldım..1,5 yıl stajımı başlatamadım..bu yıl bende bitirme sınavlarına girecektim
ama 2014 e sarkıyor..eski isteğim,hevesim...hiç bir şeyim kalmadı..o işsizlik benden çok şeyi aldı götürdü..:26: girmek isteyen varsa aslında bu yola tüm bunları
göze almalı..belki de şans..bilmiyorum,o pek benim yanımda olmadı..
aslında sınavdan yana şanslı olmuşsun bencede diğer yönlerden şans sana gülmemiş. olsun önemli olan herşeyden önce ailedir bence. gerisi iş para meslek herzaman biyerlerde bulunur. umarım bundan sonra bahtın hep güler. durumuna çok üzüldüm. ama her insanın hayatında siyah ve beyaz dönemler oluyor maalesef. allah daha kötüsünü yaşatmasın hiçbirimize.
bennnnn bennnnnn
1 yıllık stajyerim meg
ben kursa gittim,çok yoğun çalışıyordum..ön muhasebeciydim.3 aylık bir kurs dönemi ardından
kazandım..çalışınca çok zor değil ama elemeye yönelik soruyorlar..son yıllarda nasıl oldu bilmiyorum.
ben 2009 da girip kazanmıştım..çalışılcak ders sayısı çok fazla ,eğer vakit ayırabilirim diyorsan çalışırken
yapılmayacak bir şey yok..istediğini sorabilirsin...
merhaba ben bitirme sınavlarına giriyorum şuan 2 dersim kaldı. yine kalmışım. temmuzda inşallah. staj başlama cok zor gerçekten. ben tüm okul hayatım boyunca başarılı bir öğrenci olmama rağmen 3 kerede anca kazandım. kursa gittim. gitmesem evde çalışarak kesinlikle yapamazdım. dersler ve artı olarak arkadaşlarından aldığın cok şey oluyor. ben çalışıyordum halaa çalışıyorumda yani evde oturmuyodum bu smmm yolculuğu boyunca. gündüz iş akşam kurs. gecenin bir yarısı evde. o zaman evli değildim. şimdi olsa hiç yapamazdım. evlilikten değilde bebişimden dolayı. bence kursa gitmelisin. ama buna rağmen evde ders çalışıp bir kerede verenleride duyduk. bu nasıl şey inan anlaadım. ya çok şanslılar çalışılan yerlerden geliyor. yada cok zekiler bilemiyorum inan.
Sağol cnm... 1 yıllık stajyerim derken 2009 da kazandığında hemen başlatmadınmı stajını?Şu an 2 yaşında kızım var açıkcası geçen yıl düşündüm ama onu bırakıp derse gitmek zor olur diye vazgeçtim ama bu sene kpss den sonra sanırım bu senenin son smmm staj başlatma sınavı kasım ayında diye hatırlıyorum.Kpss den hemen sonra kursa başlamak istiyorum.Kızımı eşime bırakıp giderim artık.Kursa ne kadar ödediniz hatırlıyor musun?Geçen yıl sorduğum en uygun yer 1200 demişti.Taksitle ödeyebilirim ancak.Eşimde işi bıraktı ki başka şansım yok sanırım 1200 peşin 1400 taksitli demişlerdi.İyi bir kurs vardı orasıda 2200 demişti taksitli.150 TL sınav parası diye biliyorum.Dosya parası vs kaça mal oldu size toplamda?
Okuldan çalışkan arkadaşlarımdan birisiyle karşılaştım geçen.Kursa gitmeden kendi çalışarak kazanamadığını söyledi Kursa gitmen gerek dedi.Mali müşavir tanıdıklarımda kursu öneriyor hep.Genel yetenek Genel Kültür var değilmi ? Muhasebe,Maliye,İktisat,Hukuk vs bunları hatırlıyorum listeden bakmıştım smmm nin sitesinden...Eleme usulü dediğinizde sınava girdiğiniz kişilerin başarı seviyesiyle alakalı değilmi?Eğer sınava girdiğim kişilerin başarı seviyesi benden yüksekse geçemiyorum eşitsek yada onlardan daha üst seviyedeysem geçiyorum değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?