• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ön muhasebeciler ve genel muhasebeciler hepinizi buraya davet ediyorum

biliyorum ben de yaşadım epeyce bir stres...
ve iş aramak nedir onu da çok iyi bilirim..yani bu meslekte çekilcek ne varsa hepsini çektim,çekiyorum hali hazırda da:ssz:
Allah yardımcımız olsunn...

sağol canım ya evdekilere belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyorlar birşey olduğunu illa belli oluyo bir taraftan kps ye hazırlanmaya çalışıyorum .bir taraftan iş stres birde 3 patron olunca o öyle diyor bu böyle diyor aile şirketi bizimkisi ama işte sabır Rabbim deniyor sanıyorum bir gün güzel birşey olacak ve herşey değişecek annemede diyorum anne herşey tamam da beddua sı olmasa diye bizim ailede kimsenin ağx-zından beddua çıkmaz alışkın değilim hergün aynı şey demekki ben yanşlış yapınca benimed arkamdan ediyor diye düşünüyorum ve beynim zonkluyo bunları düşününce ama şuda bir gerçek işleri iyi gitmiyor ya paraları alamıyorlar iş çıkmıyo falan filan her zamanda beddua olmazki haklı olursun canın çok yanar edersin çay bitti çok içiyorlar diyede beddua edilmezki valla içim daralıyo bazen

sağol canım ya evdekilere belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyorlar birşey olduğunu illa belli oluyo bir taraftan kps ye hazırlanmaya çalışıyorum .bir taraftan iş stres birde 3 patron olunca o öyle diyor bu böyle diyor aile şirketi bizimkisi ama işte sabır Rabbim deniyor sanıyorum bir gün güzel birşey olacak ve herşey değişecek annemede diyorum anne herşey tamam da beddua sı olmasa diye bizim ailede kimsenin ağx-zından beddua çıkmaz alışkın değilim hergün aynı şey demekki ben yanşlış yapınca benimed arkamdan ediyor diye düşünüyorum ve beynim zonkluyo bunları düşününce ama şuda bir gerçek işleri iyi gitmiyor ya paraları alamıyorlar iş çıkmıyo falan filan her zamanda beddua olmazki haklı olursun canın çok yanar edersin çay bitti çok içiyorlar diyede beddua edilmezki valla içim daralıyo bazen

köpeğin duası kabul olsaydı ,gökten kemik yağardı demek istiyorum beddua için:20:
yani herkesin duası da bedduası da öyle ağızdan dökülmeyle olmaz merak etme sen...
birazcık sabret,inşallah mükafatını alırsın.ben de aile şirketinde epey zorluk yaşamıştım..
şuan muhasebe bürosundayım...kendini ezdirme,işine odaklan ve o sırnaşan kişiylede
daima mesafeni koru:19: Allah kolaylık versin hepimize...

köpeğin duası kabul olsaydı ,gökten kemik yağardı demek istiyorum beddua için:20:
yani herkesin duası da bedduası da öyle ağızdan dökülmeyle olmaz merak etme sen...
birazcık sabret,inşallah mükafatını alırsın.ben de aile şirketinde epey zorluk yaşamıştım..
şuan muhasebe bürosundayım...kendini ezdirme,işine odaklan ve o sırnaşan kişiylede
daima mesafeni koru:19: Allah kolaylık versin hepimize...

inşallah canım ya şöyle kurumsal bir yere geçsem rahat ederim burdan sonrada bakalım uğraşıyoruz Rabbim boş çevirmez inşallah zorluk çekmeden kolaylık olmazmış bizde şimdi yoğuruluyoruz artık böyle kandırıyorum kendimi en sonunda sert ve güzel bir mantı hamuru olup çıkacağız :37::37:

inşallah canım ya şöyle kurumsal bir yere geçsem rahat ederim burdan sonrada bakalım uğraşıyoruz Rabbim boş çevirmez inşallah zorluk çekmeden kolaylık olmazmış bizde şimdi yoğuruluyoruz artık böyle kandırıyorum kendimi en sonunda sert ve güzel bir mantı hamuru olup çıkacağız :37::37:

kayserili miyiz:37::37:

yok canım Çanakkaleliyim de mantı hamuru sert oluyor ya galiba canım mantı istedi ilk aklıma gelen o oldu açması zor olur mantı hamurunu ya :56::56:

benimde çanakkale deyince ilk aklıma gelen domates nedense:9::9:
evet zordur,ama kolay açılır sert olduğu için yada bana öle geliyor:6:

ben dedıgım gıbı cnm muhasebe alanında ılelkemek degıl maksatım para bırıktırmek gecıcı bı sure ıcın o yuzden bakalım vala alese hazırlancam zaten genelın ozelden farkı ne anlamadım cnm bılmıyorum da pek :34:

ön muhasebede bazı yerlerde fatura bile işlemiysun sadece derleyip toparlayıp müşavire yolluosun öyle bi yerdede 3 ay çalışıp çıkmıştım... düzensizdi ve patronum kötüydü çıktım bende.. ama genelde fatura işlersin irsaliye kesersin fax çekersin.. bunlar ön.. ama genel muhasebede beyanname ba bs sigortadan tut herşeyiyle muhasebe yapıosun... yani bnm bildiğim bu tecrübem yok ama böyle biliyorumm :):)

tesekkur ederım ayshmet genel muhasebecı olmak ıcın aranan ozellıkler nelr bılıyomusun pekı :78:

tesekkur ederım ayshmet genel muhasebecı olmak ıcın aranan ozellıkler nelr bılıyomusun pekı :78:

ay evet bende merak ediyorum bu konuyu bugün bir yer ile görüştüm genel muhasebe elemanı alıcaklarmış muhtasar beyanname hazırlicak bide kdv takibi yapıcak fatura girişleri felan dedi.. benim tabi muhasebe konusunda bilgim iş deneyimi olarak yok.. Ticaret meslek mezunuyum azucuk ordan biliyorum yani adamada söyledim öğretin işi yaparım dedim ama ne yapar bu genel muhasebeciler yaw çok mu zor dur :26:

ay evet bende merak ediyorum bu konuyu bugün bir yer ile görüştüm genel muhasebe elemanı alıcaklarmış muhtasar beyanname hazırlicak bide kdv takibi yapıcak fatura girişleri felan dedi.. benim tabi muhasebe konusunda bilgim iş deneyimi olarak yok.. Ticaret meslek mezunuyum azucuk ordan biliyorum yani adamada söyledim öğretin işi yaparım dedim ama ne yapar bu genel muhasebeciler yaw çok mu zor dur :26:

amannnn aklınız varsa bulaşmayınn:9::9::9:
bir giren pişman bu işe bir girmeyen...
kdv ve muhtasar gibi beyannameler hazırlanana kadar
pek çok şey oluyor aslında..ilk önce doğru evrak girme.
hesap planına,gelir-gider kavramlarına hakim olmak vs..
sonrasında kontrollleri var onların,en son işlem beyannameyi göndermek..
bu süreçler hemen olamıyor maalesef...yıllarca ön muhasebe ve yaklaşık 1
yıldır büro muhasebesindeyim..her işi yapmıyorum..:31:

yaa bende en azından net bir işim olsun istiyorum ya o kadar mı zor bende bankacıyım ööööö geldi banada ya :50: 5 senede sinir hastası oldum ciddi pisikolojim bozuldu artık sinirlenince kendime zarar veriyorum

valla dediğin gibi kalsedon dersleri okumaya başladıkça daralıyorum vallahi bide ben sınav arifesinde işe girmeye çalışıyorum deli gibi ,iyikide şimdilik iş bulamıyorum çünkü dersler ağır geldi bana hem iş hem ders hem ev yürütemicekmişim galiba ama haziranda ki sınavlarda bir bitsin inş bir büroda çalışabilirim ve gerçekten bu işi öğrenebilirim :52:

Bu arada ''deymezsin''balıkesir hangi ilçedensin eğer senin için özel değilse öğrenebilirmiyim ? :34:

cnm ben bı yerden ıs ılanlarına baktım genel muhaseben alanında ıstenılen ozellıklerı suydu
Logo Goplus mc offıce programını ıyı bılen
ınsan ılıskılerı aktıf olan
onlısans ya da lısan mezunu olan
konusunda yeterlı bılgıye konuya sahıp kısılerı arıyolarmıs
IS ALANI :
tekduzen hesap planı,bordro duzenlemesı ,muhasebe kayıtları
aylık resmı beyannamelerın hazırlanması
ssk ıslemı ve takıbının yapılması
personel özlük işlerı ve ozluk dozyalarının hazırlanması
vergı daıresı ıslemlerının yapılması

ya bunlar cok degıl mı ya da ben bılmyıorumya bana acok geldı ben calısma ekosu okuyorum sadece bızım ıkıncı sınıfta muhasebemız var ıste defterı kebır yardımcı defter duzenlenmedsı yevmıye defterı falan oları bılıryorum ama ole ahım sahım degl tabıkı gececek kadar bılıyorum gecıcı mızankesın mızan falan ole ıste

valla dediğin gibi kalsedon dersleri okumaya başladıkça daralıyorum vallahi bide ben sınav arifesinde işe girmeye çalışıyorum deli gibi ,iyikide şimdilik iş bulamıyorum çünkü dersler ağır geldi bana hem iş hem ders hem ev yürütemicekmişim galiba ama haziranda ki sınavlarda bir bitsin inş bir büroda çalışabilirim ve gerçekten bu işi öğrenebilirim :52:

Bu arada ''deymezsin''balıkesir hangi ilçedensin eğer senin için özel değilse öğrenebilirmiyim ? :34:

gönen canım bandırmadaydık şimdi gönendeyiz küçük bir yer malum

Bu arada ''deymezsin''balıkesir hangi ilçedensin eğer senin için özel değilse öğrenebilirmiyim ? :34:[/Q

sen nerelisin canım Balıkesirli misin;? yoksa:7::71:

ahhh ahhh nefret ettim muhasebecilikten ayakkabı firmasında ön muhasebeciyim 750 tl alıyorum AGİ birlikte günlük 5 tl lik yemek(yetse bide) yol paramda yok arada temizlikte yapıyorum 9-7 çalışıyorum eve gdene kadarda 8i geçiyor zaten beyin yorgunluğu bambaşka başka işlere bakmaya şimdiden başladım bu byle gidemez çünkü

4 yıllık ünv mezunuyum,bende muhasebeciyim.. daha önce genel muhasebede çalıştım,son bir yıldır ön muhasebe yapıyorum.. özel sektöre umut bağlanmıyo, anca kullanmayı biliyolar, en güzeli devlet memuru olmak

az kaldı patlayacağım işler az olur surat yaparlar şöförüü gelir ayrı surat yapar . oğlu gelir ayrı surat yapar . misafiri gelir herşeye karışır yetti artık yaaa yeni iş bulduğum gibi kaçacağım arkama bile bakmadan yaa kimse yerini bilmiyo şöförü her lafı söylerken iyiydi söz söyletmeyince konuşmuyo artık bir iş yapılacak onu söylüyorum surat suratı götürüyor çay kahve biter bana söylenir patrona söylersin bşlıcam çayına kahvene olur . sipariş verilecek 10 kişi karışır sipariş verilemez suçlusu ben olurum bıktım ya hergün stres hergün stres yeter artık yeter ya kimse ben bunu yaptım demez oğlu ayrı kendi ayrı herşeye koşmaya çalıştıkça üstüne geliyorlar ya bune :22::22::22:

az kaldı patlayacağım işler az olur surat yaparlar şöförüü gelir ayrı surat yapar . oğlu gelir ayrı surat yapar . misafiri gelir herşeye karışır yetti artık yaaa yeni iş bulduğum gibi kaçacağım arkama bile bakmadan yaa kimse yerini bilmiyo şöförü her lafı söylerken iyiydi söz söyletmeyince konuşmuyo artık bir iş yapılacak onu söylüyorum surat suratı götürüyor çay kahve biter bana söylenir patrona söylersin bşlıcam çayına kahvene olur . sipariş verilecek 10 kişi karışır sipariş verilemez suçlusu ben olurum bıktım ya hergün stres hergün stres yeter artık yeter ya kimse ben bunu yaptım demez oğlu ayrı kendi ayrı herşeye koşmaya çalıştıkça üstüne geliyorlar ya bune :22::22::22:

zaman bana şunu öğretti ( 2004 ten beri çalışıyorum ) kimse size istemediğiniz şeyi yaptıramaz..bakmayın eleman çok demelerine bir o kadar da eleman arayan var...şu dönemler işe giriş çıkışların yoğun olduğu bir dönem..fırsatları değerlendirin...olduğunuz yerde kök salmayın,biraz cesaret..:34:

zaman bana şunu öğretti ( 2004 ten beri çalışıyorum ) kimse size istemediğiniz şeyi yaptıramaz..bakmayın eleman çok demelerine bir o kadar da eleman arayan var...şu dönemler işe giriş çıkışların yoğun olduğu bir dönem..fırsatları değerlendirin...olduğunuz yerde kök salmayın,biraz cesaret..:34:

Bakıyorum canım bende arayıştayım inşallah çıkar birşeyde bakalım daha herşeyin oturduğu bir yerde çalışırım ya en azından yapacağın işi bilirim bende

Back