• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ön muhasebe işi için tecrübesizim

timai

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
134
1
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben Açıköğretim İşletme Bölümü öğrencisiyim.Ön Muhasebe işinde çalışmak istiyorum ama hep deneyim istiyorlar.Bana yardım edebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum saygılar ve sevgiler :16:

deneyim çalışarak kazanılır burda sana ne kadar yardımcı olunur bilmem. Sen bence bir kaç ay birinin yanında tanıdığın olabilir öğrenmek için çalış.
Ben öğrenmek isitiyorum bu işi bana bi kaç ayda gösterin de çok fazlada para talep etme.Daha sonra işi öğrenip istediğin yerde istediğini alırsın canım.

deneyim çalışarak kazanılır burda sana ne kadar yardımcı olunur bilmem. Sen bence bir kaç ay birinin yanında tanıdığın olabilir öğrenmek için çalış.
Ben öğrenmek isitiyorum bu işi bana bi kaç ayda gösterin de çok fazlada para talep etme.Daha sonra işi öğrenip istediğin yerde istediğini alırsın canım.

Ben de öyle düşünüyorum artık bi giyim mağazası var evimizin yakınında ön muhasebe tutuyorlardır yani vs. onun gibi yerlere bakıcam inş uygulamalı ön muhasebe öğrenmeliyim ilgilendiğin için teşekkürler:3:

ön muhasebe işi çok sıkıcıdır buna hazır mısın?
deneyime aslında çok gerek yok inşallah deneyimsiz arayan bulursun

Bende on muhasebrden hic anlamiyordum yıllarca sekreter ilk yaptim bu siradanda PC me demolar indirdim kafama gore yazfim cizdim sildim kendimi alistirdim pratikle ve sonra muhasebe biliyorum diye bir bir şirkete basladim 4 yildirda on muhasebeye bakiyorum şirkette yani herşeyi kendi kendime öğrendim çok kolay çok eğlenceli ben çok severek yapiyorum isimi stok

arkadaşlar merhaba konuyla biraz alakasız ama birşey öğrenmek istiyorum bende ön muhasebe yapıyorum.
24 saat çalışan bir işçinin maaşı nasıl hesaplanır bunu acil öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back