• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ön lisan mezunuyum lisans kitaplarına çalışabilirmiyim?

ARES1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
25
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 2012 kpss ye ön lisan olarak giricem eşimde lisans olarak.biz aynı kursa yazıldık çalışması kolay olsun diye lisan olarak hazırlanmamın ni sakıncası olabilir mi?

önlisansı daha kolay yaparsın avantajın olur :34:
bu sene bütün yayın evleri nerdeyse önlisans ve lisans diye ayrım yaptı.çok nadir yayınlar ayrımı yapıyodu.2011 kaynakalrını araştırısan bütün kitapların tüm adaylar için olduğunu görüceksin.aslında çok iyi yapmışın hem birbirinize destek olursunuz.önlisans denemelerini çözersin son zmanlarda soruların daha düz sorulduğunu görürüsün.benim araştırdğımda gördüğüm fark sadece bu canım kolay gelsin :6:

canım bende dersahaneye gidiyorum bızım dershanede lısans ve onlisans aynı sınıfta :3: hocalara sorduğumuzda önlisan sınavı ıle lısans sınavının aynı derecede oldugunusöyledi. ayrıca önlisanstakı arkadaşlarada lisans kitaplarından alıp çözmeleri gerektiğini söyledi :40: yani sen lisans kursuna yazılarak çok iyi yapmısın :46:

merhaba, arkadaşlar bende önlisan mezunuyum. ancak lisans son sınıftayım. bu sene kpss ye lisans olarak mı yoksa ön lisans olarak mı girsem daha iyi olur bilemedim. bu konuda fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum...

merhaba, arkadaşlar bende önlisan mezunuyum. ancak lisans son sınıftayım. bu sene kpss ye lisans olarak mı yoksa ön lisans olarak mı girsem daha iyi olur bilemedim. bu konuda fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum...

yarama parmak basıyosun valla :26:
eğer lisansın aö se tek ders bırak önlisanstan gir derim.ben bilmediğim için girmedim lisanstan girmek zorunda kaldım :14:
tabi bi de atanan kişi sayısı önemli ona göre bu yola git canım :34:

yok canım bi sakıncası olmaz ama lisans biraz daha zor. konu olarak farketmez ama soru bankası olarak lisans kaynaklarından yararlanılmalı bence...:34:

Back