• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ön iki dişimin arkasında dolgu var. Bunlardan biri karardı.Ne yapmalıyım ?

sevda__55

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
473
18
318
benim ön iki dişimin arkasında dolgu var.yaklaşık 6-7 sene oldu.ama şu anda ön tek dişim karardı.estetik anlamda çok kafaya takıyorum.26 yaşındayım.özel bi yerde halkla ilişkiler müdürüyüm.sosyal yaşantımda sorun yaşıyorum.ne yapmalıyım.ayrıca 10ay önce diş taşı temizlettirdim.şu anda dişlerimin arka yüzleri hem daha kötü oldu hemde tüm şeyleri dişlerim hissediyor.ne yapmalıyımm?

benim ön iki dişimin arkasında dolgu var.yaklaşık 6-7 sene oldu.ama şu anda ön tek dişim karardı.estetik anlamda çok kafaya takıyorum.26 yaşındayım.özel bi yerde halkla ilişkiler müdürüyüm.sosyal yaşantımda sorun yaşıyorum.ne yapmalıyım.ayrıca 10ay önce diş taşı temizlettirdim.şu anda dişlerimin arka yüzleri hem daha kötü oldu hemde tüm şeyleri dişlerim hissediyor.ne yapmalıyımm?

ön tek dişinizin kararması için o dişin devitalize olması lazım.kanal tedavisi yaptırmışmıydınız dişinize.eğer yapıldı ise onun rengini eğiştirebilmeniz için lamineyt yaptırmanızı önerirm.
diştaşı temizliği ultrasonic aletlerle yapıldığı için dişi yüzeyine zarar vermez.size nasıl bir uygulama yapılmışdı.hissetmenizin sebebi dişlerinizin arka bölgesinde dişeti çekilmeniz olabilir ,bu yüzden hissediyor olabilirsiniz.:68:

evet kanal tedavisi yaptırdım.ama lamine için de hiç ii şeyler duymadım.bende ön dört dişime zirkonyum yaptıracaktım.diğer dişleride ziyan etmiş olurmuyum.doktorum daha gençsin neden ziyan olsun ruh sağlığın daha önemli dedi.siz ne dersiniz.zirkonyum doğal mı?????????

evet kanal tedavisi yaptırdım.ama lamine için de hiç ii şeyler duymadım.bende ön dört dişime zirkonyum yaptıracaktım.diğer dişleride ziyan etmiş olurmuyum.doktorum daha gençsin neden ziyan olsun ruh sağlığın daha önemli dedi.siz ne dersiniz.zirkonyum doğal mı?????????

iyi bir yerde yaptırırsanız laminedeki avantajınız tek diş uygulaması ile estetiğinizi düzeltebilmeniz olacak.zirkonyumda yaptırabilirsiniz.o zamanda 4 diş çalışılması gerekecek.genede en doğru kararı ağzı gören hekim verir.bir doktorun daha fikrini alın.ona göre karar verin derim

Back