Test yaptırsın.Merhaba kızlar yaklasık on gün sonra evleniyorum ama nişanlımla ilgili bir şüphem var bundan iki ay önce doktora gidip genital bölgesinden ben aldırdığını söyledi kaşınıp kanıyodu dedi sonra bende şüphelendim ama yeminler etti hpv olmadığına bende daha sonra o kısmı gördüm tek bir yer de yuvarlak delik gibi yakılmıs bisey et beni vardı diyor istersen test yaptıralım diyor ama ben inanmıyorum arkadasımın basına geldi cocuktan hpv kaptı bu durumu düsünmekten kafayı yicem en büyük korkum hpv kapmak birinden bende anksiyete var ama bir türlü hpv olmadığına inanmıyorum doktora gidelim baksın dedi ama yakılmıs biseyi doktor anlar mı önceden siğil mi yoksa et beni mi olduğunu
Siğildir büyük ihtimal.bizim ülkede en çok görülen hastalık hpv anlaşılan.2 kişiden birinde var diyorlar doğru demek ki.bu sorun yüzünden ayrılmak makul gelmiyor bana.ner3deyse herkeste varmış zaten.durumu kabullenmek daha doğru olur bu saatten sonra bana kalırsa.Merhaba kızlar yaklasık on gün sonra evleniyorum ama nişanlımla ilgili bir şüphem var bundan iki ay önce doktora gidip genital bölgesinden ben aldırdığını söyledi kaşınıp kanıyodu dedi sonra bende şüphelendim ama yeminler etti hpv olmadığına bende daha sonra o kısmı gördüm tek bir yer de yuvarlak delik gibi yakılmıs bisey et beni vardı diyor istersen test yaptıralım diyor ama ben inanmıyorum arkadasımın basına geldi cocuktan hpv kaptı bu durumu düsünmekten kafayı yicem en büyük korkum hpv kapmak birinden bende anksiyete var ama bir türlü hpv olmadığına inanmıyorum doktora gidelim baksın dedi ama yakılmıs biseyi doktor anlar mı önceden siğil mi yoksa et beni mi olduğunu
Herkeste yok, bunu da nereden çıkardınız? Gittiğim doktor cinsel yolla bulaşıyor başka bir yolu yok demişti. Konu sahibi evlenmeden önce nişanlısına test yaptırmalı. Erkeklere bir şey olmuyor ancak kadınlarda rahim ağzı kanserine sebep olabiliyor bu virüs. Ve konu sahibi henüz cinsellik yaşamadıysa aşısını mutlaka olsun. Aşı tüm türlere karşı değil ama birçok türe karşı koruyorSiğildir büyük ihtimal.bizim ülkede en çok görülen hastalık hpv anlaşılan.2 kişiden birinde var diyorlar doğru demek ki.bu sorun yüzünden ayrılmak makul gelmiyor bana.ner3deyse herkeste varmış zaten.durumu kabullenmek daha doğru olur bu saatten sonra bana kalırsa.
Erkekte bunun testi yok diye biliyorum ondan danırım rahat şekilde testini yaptıralım diyorTest yaptırsın.
Sonradan keşke demektense şimdi tedbirinizi alın.
Evlenmeden hemen test yaptırın mutlaka. Duruma göre haraket edersiniz.Merhaba kızlar yaklasık on gün sonra evleniyorum ama nişanlımla ilgili bir şüphem var bundan iki ay önce doktora gidip genital bölgesinden ben aldırdığını söyledi kaşınıp kanıyodu dedi sonra bende şüphelendim ama yeminler etti hpv olmadığına bende daha sonra o kısmı gördüm tek bir yer de yuvarlak delik gibi yakılmıs bisey et beni vardı diyor istersen test yaptıralım diyor ama ben inanmıyorum arkadasımın basına geldi cocuktan hpv kaptı bu durumu düsünmekten kafayı yicem en büyük korkum hpv kapmak birinden bende anksiyete var ama bir türlü hpv olmadığına inanmıyorum doktora gidelim baksın dedi ama yakılmıs biseyi doktor anlar mı önceden siğil mi yoksa et beni mi olduğunu
Bunun erkekte testi varmı?Herkeste yok, bunu da nereden çıkardınız? Gittiğim doktor cinsel yolla bulaşıyor başka bir yolu yok demişti. Konu sahibi evlenmeden önce nişanlısına test yaptırmalı. Erkeklere bir şey olmuyor ancak kadınlarda rahim ağzı kanserine sebep olabiliyor bu virüs
Nereden çıkardım? Neredeyse hergün ya da belki de hergün hpv konuları açılıyor.yüzlerce hatta binlerce konu vardır.biz bdv dekileri biliyoruz.bazıları da başka bölümlere açılıyor.Herkeste yok, bunu da nereden çıkardınız? Gittiğim doktor cinsel yolla bulaşıyor başka bir yolu yok demişti. Konu sahibi evlenmeden önce nişanlısına test yaptırmalı. Erkeklere bir şey olmuyor ancak kadınlarda rahim ağzı kanserine sebep olabiliyor bu virüs. Ve konu sahibi henüz cinsellik yaşamadıysa aşısını mutlaka olsun
Siğil herkeste yok. Cinsel yolla bulaşan bir şey olduğu için konu sahibi şüphelenmekte ayrılmak istemekte haklıSiğildir büyük ihtimal.bizim ülkede en çok görülen hastalık hpv anlaşılan.2 kişiden birinde var diyorlar doğru demek ki.bu sorun yüzünden ayrılmak makul gelmiyor bana.ner3deyse herkeste varmış zaten.durumu kabullenmek daha doğru olur bu saatten sonra bana kalırsa.
Nişanlınız devlette yaktırdıysa e devlette çıkmaz mı?Bunun erkekte testi varmı?
Siğil için erkekler üroloji bölümüne gitmeliBunun erkekte testi varmı?
Özele gitmisNişanlınız devlette yaktırdıysa e devlette çıkmaz mı?
Yakılmıs biseyi doktor anlar mı siğil mi ben miSiğil için erkekler üroloji bölümüne gitmeli
Bu kadar yaygın olmasının nedeni çok eşli erkekler, ancak yaygın olması bunun normal olduğunu göstermez, kadına verdiği zararı da azaltmazNereden çıkardım? Neredeyse hergün ya da belki de hergün hpv konuları açılıyor.
Anlar mutlaka. Yıllardır bu bölümü okumuşlar sonuçta. Uzman bir doktora gidin. İnternette böyle bir yazı okudum:Yakılmıs biseyi doktor anlar mı siğil mi ben mi
Anlar diye düşünüyorumYakılmıs biseyi doktor anlar mı siğil mi ben mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?