ÖN DİŞİ ÇÜRÜYEN VAR MI ??

Esrdbkkk

Biricik'le
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
494
232
Telden sonra bütün dişlerim çürüdüğü gibi şimdide ön dişiimde çürük başlangıcı oldu, ön iki dişimin arasında bi karartı belirdi ve malesef çürükmüş bugün dr acı haberi verdi Henüz dolguluk aşamada değilmiş ama beni bi korku aldı. Ön dişine dolgu yaptıran var mı arkadaşlar.. Sonradan nasıl oluyor görüntüde bi değişiklik oluyor mu ?

görüntüde değişiklik olacağını pek sanmıyorum ama hiç yaptırmadım, çürük ilerlemeden halletmelisiniz

görüntüde değişiklik olacağını pek sanmıyorum ama hiç yaptırmadım, çürük ilerlemeden halletmelisiniz
Evet tedirginim. Estetik dolgu yaptırayım dedim ama henüz o aşamaya gelmemiş dedi bilemiyorum ne yapsam beklesem mi yaptırsam mı

Evet tedirginim. Estetik dolgu yaptırayım dedim ama henüz o aşamaya gelmemiş dedi bilemiyorum ne yapsam beklesem mi yaptırsam mı
ben de estetik dolgu yaptırdım daha çok az bi çürük vardı ama arka dişimdeydi. önde durum farklı oluyor olabilir bilimiyorum estetik yaptır canım doktor ne zamn derse o zaman ama mutlaka estetik olsun :)

bu arada estetikten kastım kendi dişin gibi görünüyor hani normal dolgularda biraz renk farkı oluyo ya. yoksa ameliyatlı bi işlemi kast etmedim zaten oluyo mu bilmiyorum

Benim komşu yaptırmış ön dişine, bi zaman sonra sararıyor ve orda kahve lekesi gibi görünüyor dedi dolgu. Hakikatende öyle ön dişinde leke var Sağol canım teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için ben en iyisi Dediğin gibi yApayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…