dersaneler egitimin ticaretiydi kapatilmasi iyi oldu tabiki.bir kismini milli egitim.alacak digerleride ozel okula donusen dersanelerde gorev yapicak yine.milli egitim mulakati koyduguda cok iyi oldu koyu paralelcileri elesinler bence gitsinler kendi ozel okula donusen kurumlarinda hizmet! vermeye baslasinlar yine...devletin kurumlarina yerlesmesinler sonra kanserli hucre gibi buyuyup tum.yeri ele geciriyorlar nemelazim
İktidar parsellemedi yani kurumları şu anda hı ? :))
peki soylermisin hangi iktidar gelipte parsellemedi kurumlari...hem sunu soliyim akp sirf kendi gorusunden olanlari biryerlere getirmedi.benim kurumumda yonetici pozisyonunda dindar akpli insanlar bir yada ikidir.digerleri cogunluk sol goruste.buna baska yerlerdede gordum.bence senin dedigin kadar yapmadi hukumet
peki soylermisin hangi iktidar gelipte parsellemedi kurumlari...hem sunu soliyim akp sirf kendi gorusunden olanlari biryerlere getirmedi.benim kurumumda yonetici pozisyonunda dindar akpli insanlar bir yada ikidir.digerleri cogunluk sol goruste.buna baska yerlerdede gordum.bence senin dedigin kadar yapmadi hukumet
O kanserli hücreler sayesinde bir yerlere gelebildiler.Paralel diye dışladıkları adamlar bir zamanlar dostları idi . Ha doğru o zaman gözlerine perde inmiş de ondan görememişler gerçek yüzlerinidersaneler egitimin ticaretiydi kapatilmasi iyi oldu tabiki.bir kismini milli egitim.alacak digerleride ozel okula donusen dersanelerde gorev yapicak yine.milli egitim mulakati koyduguda cok iyi oldu koyu paralelcileri elesinler bence gitsinler kendi ozel okula donusen kurumlarinda hizmet! vermeye baslasinlar yine...devletin kurumlarina yerlesmesinler sonra kanserli hucre gibi buyuyup tum.yeri ele geciriyorlar nemelazim
ah ah gelde anlat. Sırf malum sendikalı olmayan birine yapılanları çok çok iyi biliyorum. Ayrıca ayağını kaydırmak istediklerini paralelci bunlar diye sürgün ediyorlar .Eminim hemen hepsi sol gorustedir :)
Arkadasim t.cell'de calisiyor ust duzey tasfiyeleri yapilmaya baslanmis.
Milli egitimde durum alttaki ilisikteki gibidir neyin adaletli kadrolasmasindan bahsediyorsunuz.Milli egitim bakanligi tarihindeki en buyuk kadrolasmasini yapiyor kimse de citini cikartamiyor..Paralel yapi kanserli hucre gibi diyorsunuz ya su anda mudur ve mudur yard.,sube mudurlugu mulakat sorularinin desteklediginiz adamlarin sendikacilarina sorularinin dagitildigini biliyor musunuz? Eee ne farkiniz kaldi paralelden?
-Omo kodrolosmo hop vordo cevabi uzgunum kabul edemiyorum.Akp iktidari oncesi de sendika&mudur sayisal dagilimini da bir arastirirsaniz gorursunuz.
Eki Görüntüle 1573411 Eki Görüntüle 1573412 Eki Görüntüle 1573413
yok canım yok,KANDIRILDILAR.O kanserli hücreler sayesinde bir yerlere gelebildiler.Paralel diye dışladıkları adamlar bir zamanlar dostları idi . Ha doğru o zaman gözlerine perde inmiş de ondan görememişler gerçek yüzlerini
Öküz öldü ortaklık bitti olmasın ?yok canım yok,KANDIRILDILAR.
yani,hatta erdoğan demedi mi,ne istediniz de vermedik diyeÖküz öldü ortaklık bitti olmasın ?
Okul yönetimleri tümüyle iktidar yanlısı 20 yıllık müdürler görevden alındı ve işlerinde gayet iyilerdi bilip şahit oluyoruz malesefHaa aklima gelmisken Turkiye tarihinde (belki dunya da olabilir) bir ilk yine Akp doneminde gerceklesti.
Mudur yardimcilarinin artik sinavla degil de mudurun tavsiyesi uzerine atandigini biliyor muydunuz?
Evet oğlumun okul müdürü ve yardımcıları işlerinde gayet başarılıydı en son son model arabalarla ayrıldılar okuldan!!! Adamlar işi ticarete dökmuştu resmen hep hükümet suçlu torpil var yok sorular sendikalara verildi cemaatinverdigi cvp niye görülmüyor kpss de ayrı Ünv sınavında ayrı onlar çok masum. Şunu söylemeliyim olan cemaatin içinde gerçekten Allah rızası güden insanlara oldu ama kimse cemaat sütten çıkmış ak kaşık dememeli.Okul yönetimleri tümüyle iktidar yanlısı 20 yıllık müdürler görevden alındı ve işlerinde gayet iyilerdi bilip şahit oluyoruz malesef
Evet oğlumun okul müdürü ve yardımcıları işlerinde gayet başarılıydı en son son model arabalarla ayrıldılar okuldan!!! Adamlar işi ticarete dökmuştu resmen hep hükümet suçlu torpil var yok sorular sendikalara verildi cemaatinverdigi cvp niye görülmüyor kpss de ayrı Ünv sınavında ayrı onlar çok masum. Şunu söylemeliyim olan cemaatin içinde gerçekten Allah rızası güden insanlara oldu ama kimse cemaat sütten çıkmış ak kaşık dememeli.