Ön 4 dişim =((

darks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
160
60
98
ben 15 yaşındayken ön 4 dişimde kist oluşmuştu ameliyat olmıştum dişlerimde kırılma çürüme olmuştu doktorum kaplama yaptırmıştı keşke dinlemeseydim =( çok pişmanım şimdi milletşn dişine imreniyorum tel tedavisi görüyorum kaplamalarla birlikte düzeltikten sonra kaplamadan başka bir şansım warmı dolgu falan lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Sorunun tam olarak ne canım? yani çirkinmi duruyorlar, eğrimi, çarpaşıkmı?

çok kötü (( doğal deil gün ışığında sarı fln ben napcam daha doal istiyorum

Laminate yaptırabilirsin,çok doğal duruyor. Fakat ücreti belki pahalı gelebilir. Diş başına yaklaşık 500-600 TL arası canım..

ama dişlerimi çok küçültü yani şöle diyim kök halinde ufak bulgur gibi olurmu

Ön dişim kırıldı empress zirkonyum diye tedavi var kısmetse ondan yaptırcam evet dişiniz küçülltüldüyse bile yapılıyo bu yöntem,benim de dişimde kistler var benim düşme ile oluştu,bende acayip diş takıntılıyım ya

Rozelinda çok sağol bu yöntemi bana sen söyledin ama daha yaptıramadım bakalım işten vakit kalsa gidip yaptırcam :)

Rozelinda çok sağol bu yöntemi bana sen söyledin ama daha yaptıramadım bakalım işten vakit kalsa gidip yaptırcam :)

İnşallah canım, malum bu işler birazda maddiyat işi, inşallah en kısa zamanda güzel gülüşlere sahip olursunuz..
Sevgiler..

panik yapmaya lüzum yok,100 mesajım olmadığından link veremiyorum ,dentartist adresinde foto galeri kısmında full porselen ve lamine kısımlarına göz at şikayetler ve yapılanlar hakkında fikrin olur vereliniortak

ama gerçekten çok doğal duruyorlarmı tşkler cvplarınız için

daha onceden porselen kaplama ıcın kucultulmus dıslere ya tekrar porselen ya da benzerı işlemler olan zirkon, empress gibi tedavıler uygulayabılırız.dolgu ile tedavı edılemez.ancak provalarında dıkkatlı bak ve hekımınle kesın konus.ne ıstedıgını anlatman onemlı. gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…