ben 15 yaşındayken ön 4 dişimde kist oluşmuştu ameliyat olmıştum dişlerimde kırılma çürüme olmuştu doktorum kaplama yaptırmıştı keşke dinlemeseydim =( çok pişmanım şimdi milletşn dişine imreniyorum tel tedavisi görüyorum kaplamalarla birlikte düzeltikten sonra kaplamadan başka bir şansım warmı dolgu falan lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Ön dişim kırıldı empress zirkonyum diye tedavi var kısmetse ondan yaptırcam evet dişiniz küçülltüldüyse bile yapılıyo bu yöntem,benim de dişimde kistler var benim düşme ile oluştu,bende acayip diş takıntılıyım ya
panik yapmaya lüzum yok,100 mesajım olmadığından link veremiyorum ,dentartist adresinde foto galeri kısmında full porselen ve lamine kısımlarına göz at şikayetler ve yapılanlar hakkında fikrin olur vereliniortak
daha onceden porselen kaplama ıcın kucultulmus dıslere ya tekrar porselen ya da benzerı işlemler olan zirkon, empress gibi tedavıler uygulayabılırız.dolgu ile tedavı edılemez.ancak provalarında dıkkatlı bak ve hekımınle kesın konus.ne ıstedıgını anlatman onemlı. gecmıs olsun