• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Omzum geniş olduğu için elbise yakışmıyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi elle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elle

Ziyaretçi
Nişanım ve kına geceme elbise bulamıyorum. Giydiğim elbisede sanki üst göğüs kısmından sonrası taşıyo gibi ve ayrıca bel ve karın bölgemdeki fazla yağdan dolayı elbise güzel durmuyor. Çok üzgünüm arkadaşlar eyvahedigeldismile Nerden nasıl bir elbise alabilirim? Nişanım evde olacak. Evde ne giyebilirim? Yardım edin kızlar..:Saruboceq:

canım üzülme bulamazsan diktirirsin hersey hallolur sen yeterki moralini bozma. canım bence uzun kollu yarım kollu bir model olursa ve göğsünden aşağı doğru hafif hafif genişleyen bir model olursa kamufle eder bence . model bulunca eklerim ben.

1461.jpg

beğenirmisin bilmiyorum ama kesim olarak bu tarz bişi hoş olur bence

1468.jpg

altından toprlayıcı bişi giyersen bu modelde yakısır canım

Son düzenleme:
arkadasım resımdeki iki modelde olur bence içinede toparlayıcı korse giyersın olmadı diktirirsın kendı istediğin sekılde kendını üzme daha dıkkatlı bakarsan üzerıne uyan bişey mutlaka bulursun....

Geniş omuza straplez çok yakışıyor bence aşırı etli değilseniz alt tarafı da çan açılan bir model olursa fazlalıkları gizler. Dolaştığınızda mutlaka vücut tipinize uygun bulursunuz. Ben bahsettiğim tarzda modeller roze modaevinde görmüştüm mesela.

nie yakısmasın ki tek askılı elbiseler we boyundan baglı olanlar bence cok gusel oluo

bu tarz elbiseler mesela cnm

u.jpg

CHANGE80-386-x-500.jpg

6250.jpg

halter2.jpg

cnm bencede iclal85 in eklediği tarzda birşeyler giyebilirsin

esqer in ekledigi deniz mavi olan modelde hos durur canim.. sen kendini iyi hissettigin bi elbise giy gerisi yalan.. yakismiyo diyede dusunme.. mutlu ol yeter..

canim üzülme her fizige göre elbiseler var..sen yeterki begen bayanssulusmile..
genis omuzlu isen atletik askili omuzlarini öne cikaricak elbielerden sakinmalisin. sandik yaka V yaka ve düsük omuzlu hos durur odak noktasi oaraya vericegin icin yüksek topukluda giydinmi tamamdir nisan evde olsa bile abiye giy mutlaka..

Back