Çocuk Hastalıkları Omuz incinmesine ne yapılabilir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Okyanusmavisiyim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
222
209
33
38
Merhaba arkadaşlar iki yaşında kızım üç gün önce kanepeden düştü. Dra gittik, omuzu için 'kırılmak üzereymiş, dikkat et bidaha düşerse kırılır'dedi.Krem verdi sabah akşam sürüyorum. Arada eşarp sarıyorum ama sürekli değil. Başka neler yapabilirim. Hareket ettiriyor ama sınırlı. Ağrıyor diyor. Bu hassasiyet ne zaman geçer?Yardımcı olursanız sevinirim..

Boyle durumlarda eskilerin sözüne kulak veririm ben.
Annecim ne yapar bilirim ama size söyleyemem.
Koca karı ilaçlarından mi medet umuyorsun diye taşlarlar:KK70:

Bu arada çok geçmiş olsun.
Ama eskilerin söylediğine de kulak vermek lazım. Onlar da görmüş geçirmiş insanlar. Kızımın bu durumuna üzülüyorum. Ağrıdığı için sürekli telf veriyorum, ikizi ve büyük oğlum var onları ihmal ediyorum. Canları sağolsun ama ne zormuş çocuk büyütmek. Kolu bi iğleşsin telf falan yok, her istediği olmaz diyorum ama şu süreç bi geçse. Ben de yıprandım.. 😔

Ama eskilerin söylediğine de kulak vermek lazım. Onlar da görmüş geçirmiş insanlar. Kızımın bu durumuna üzülüyorum. Ağrıdığı için sürekli telf veriyorum, ikizi ve büyük oğlum var onları ihmal ediyorum. Canları sağolsun ama ne zormuş çocuk büyütmek. Kolu bi iğleşsin telf falan yok, her istediği olmaz diyorum ama şu süreç bi geçse. Ben de yıprandım.. 😔
Haklisiniz bence de öyle..

Benim annemin uyguladıkları daha çok bitkisel yöntemler zaten.
Onun tarifini vermeyeyim direk ama..

Şu tarz bir şeyler düşünün.

Ben olsam denerim. Zararı yok neticede eller bağlı beklemekten iyidir.

Minikler sağlıktan hiç ayrılmasın. :(

Merhaba arkadaşlar iki yaşında kızım üç gün önce kanepeden düştü. Dra gittik, omuzu için 'kırılmak üzereymiş, dikkat et bidaha düşerse kırılır'dedi.Krem verdi sabah akşam sürüyorum. Arada eşarp sarıyorum ama sürekli değil. Başka neler yapabilirim. Hareket ettiriyor ama sınırlı. Ağrıyor diyor. Bu hassasiyet ne zaman geçer?Yardımcı olursanız sevinirim..
Zeytin yagi ya da zeytin ezmesi sürebilirsiniz. Acıyı ve ağrıyı alır.

Yine de her denileni yapmamaya çalışın. Bir hasta saatte 1 20 dakikalik buz kompresleri yapmis cocuguna ben gerisini soylemek istemiyorum ama bilincsizce yapilan bu seyler birine fayda saglarken digeri icin uzvunu kaybettirebilir. Bu yüzden dr gerekli görseydi zaten ilaclari arttirirdi. Zeytinyagi yazdim yukarida ama alerjisi falan varsa onu da kullanmayin.

Haklisiniz bence de öyle..

Benim annemin uyguladıkları daha çok bitkisel yöntemler zaten.
Onun tarifini vermeyeyim direk ama..

Şu tarz bir şeyler düşünün.

Ben olsam denerim. Zararı yok neticede eller bağlı beklemekten iyidir.

Minikler sağlıktan hiç ayrılmasın. :(
Aminn inşallah 🤲 çok teşekkür ederim ❤️

Yine de her denileni yapmamaya çalışın. Bir hasta saatte 1 20 dakikalik buz kompresleri yapmis cocuguna ben gerisini soylemek istemiyorum ama bilincsizce yapilan bu seyler birine fayda saglarken digeri icin uzvunu kaybettirebilir. Bu yüzden dr gerekli görseydi zaten ilaclari arttirirdi. Zeytinyagi yazdim yukarida ama alerjisi falan varsa onu da kullanmayin.
Çok teşekkür ederim canım

Açıkçası iyi bir doktora tekrar gidin.
Onların verdiği ilaçların yanı sıra bal sürün gece yatmadan sarın güzelce. Sabaha balın o yapışık hali bile gidiyor. Gün aşırı bunu yapın. İnanın etkisi çok olacak. Eskiler bir de kuyruk yağı sararlarmış, bir kaç yıl evvel parmağımda damar çatladı parmağım hareketsiz kaldı şişti bunları yaptım. Koca karı ilacı diye düşünmemek gerek hepsi birleştiğinde bir bütün oluyor bence.

Back