- 16 Nisan 2019
- 64
- 27
- 8
- 30
- Konu Sahibi Sweetladyy940
-
Ay içimi nasıl ferahlattın anlatamam. İyileşmeyecek gibi hissediyordum. Mesela şuan göğüs ağrısı bile çekmezken omuz ve köprücük kemiği ağrısı çekiyorum. Çok ama çok teşekkür ederimCanım omuz ve sırt ağrısı benim için de çok sıkıntıydı. Hatta benim sol dirseğimden parmak uçlarıma kadar uyuşma oluyordu. Hepsi geçiyor. Meme protezi ameliyatı sonrasında olur bunlar
Olabilir yaMerhaba canım ben ameliyat olalı 33 gün oldu ve benimde ilk zamanlar sağ omzumda aşırıağrı vardı ameliyat sonrası ağrım sadece omuzda olmuştu sanırım ilk defa omuzlarımızda bir ağırlık olduğu için
Çooook teşekkür ederim. Bir yola girdik inşallah pişman olmadan güzel günleri görürüzMerhabalar geçmiş olsun. Cok doğal cok rahat olun :) benim de delicesine sırtım omzum agrıyor hiç geçmeyecek sanıyordum.
Hepsi geçecek çoook güzel günler göreceksiniz♥
Doktorum bana ameliyat sütyeni vermedi önü fermuarlı olanlardan. Sadece sporcu penyesi ve üst kısmına sardığım sargım var o da protezlerin kaymasını önlemek amacıyla. İnşallah geçer bugünden sonra takılmamaya çalışacağım teşekkür ederimmerhaba arkadaşlar, birtakım küçük ağrılar bende hissetmiştim ilk zamanlarda. geçiyor zamanla çok takılmayın derim. ameliyat sonrası sütyen kullanmaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.
rica ederim canım, geçmiş olsunDoktorum bana ameliyat sütyeni vermedi önü fermuarlı olanlardan. Sadece sporcu penyesi ve üst kısmına sardığım sargım var o da protezlerin kaymasını önlemek amacıyla. İnşallah geçer bugünden sonra takılmamaya çalışacağım teşekkür ederim
Teşekkür ederim :)Size de geçmiş olsun
Inşallah kuzum benim de öyle çoktuki ağrım dayanamıyordum ama geçti şükürler olsun sana da hayırlı olsun canimmOlabilir yabenim o kadar ağrıyor ki hiç geçmeyecek gibi geliyordu inşallah geçer. Bu arada size de geçmiş olsun . İnşallah bu dönemi sağlıklı ve sorunsuz atlatırız
Evet tek ihtiyacımız olan şey zamanBenimde ilk günler çok fenaydı şu an yürüyüş yapınca sağ tarafım ağrıyor ama gececek biliyorum herkes aynısını söylüyor zaman sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?