Omuz ağrısı ve meme büyütme ameliyatı

Sweetladyy940

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
64
27
30
Merhaba Kızlar. Koltukaltından meme büyütme Ameliyatı olalı yaklaşık 23 gün oldu. Bir hafta 10 gün önce bir sabah uyandım sağ omzum ağrıyordu . Çok kafaya da takmadım Çünkü oturarak yattığım için tutulduğunu düşündüm. Ama bir türlü geçmiyor. Hatta farkettim omzumdan ziyade köprücük kemiğim ağrıyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba? Kafama çok takmaya başladım 😔

Canım omuz ve sırt ağrısı benim için de çok sıkıntıydı. Hatta benim sol dirseğimden parmak uçlarıma kadar uyuşma oluyordu. Hepsi geçiyor. Meme protezi ameliyatı sonrasında olur bunlar :KK66:

Canım omuz ve sırt ağrısı benim için de çok sıkıntıydı. Hatta benim sol dirseğimden parmak uçlarıma kadar uyuşma oluyordu. Hepsi geçiyor. Meme protezi ameliyatı sonrasında olur bunlar :KK66:
Ay içimi nasıl ferahlattın anlatamam. İyileşmeyecek gibi hissediyordum. Mesela şuan göğüs ağrısı bile çekmezken omuz ve köprücük kemiği ağrısı çekiyorum. Çok ama çok teşekkür ederim 🤗🌸

Merhaba canım ben ameliyat olalı 33 gün oldu ve benimde ilk zamanlar sağ omzumda aşırıağrı vardı ameliyat sonrası ağrım sadece omuzda olmuştu sanırım ilk defa omuzlarımızda bir ağırlık olduğu için 😂😂

Merhaba canım ben ameliyat olalı 33 gün oldu ve benimde ilk zamanlar sağ omzumda aşırıağrı vardı ameliyat sonrası ağrım sadece omuzda olmuştu sanırım ilk defa omuzlarımızda bir ağırlık olduğu için 😂😂
Olabilir ya 😂😂 benim o kadar ağrıyor ki hiç geçmeyecek gibi geliyordu inşallah geçer. Bu arada size de geçmiş olsun . İnşallah bu dönemi sağlıklı ve sorunsuz atlatırız 🌸

Merhabalar geçmiş olsun. Cok doğal cok rahat olun :) benim de delicesine sırtım omzum agrıyor hiç geçmeyecek sanıyordum.
Hepsi geçecek çoook güzel günler göreceksiniz 🙏♥️

merhaba arkadaşlar, birtakım küçük ağrılar bende hissetmiştim ilk zamanlarda. geçiyor zamanla çok takılmayın derim. ameliyat sonrası sütyen kullanmaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar, birtakım küçük ağrılar bende hissetmiştim ilk zamanlarda. geçiyor zamanla çok takılmayın derim. ameliyat sonrası sütyen kullanmaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Doktorum bana ameliyat sütyeni vermedi önü fermuarlı olanlardan. Sadece sporcu penyesi ve üst kısmına sardığım sargım var o da protezlerin kaymasını önlemek amacıyla. İnşallah geçer bugünden sonra takılmamaya çalışacağım teşekkür ederim 😊🌸

Benimde ilk günler çok fenaydı şu an yürüyüş yapınca sağ tarafım ağrıyor ama gececek biliyorum herkes aynısını söylüyor zaman sadece 🤗🌈

X