Yarışma Omurice(オムライス) Japonya Yemeği-Pınar Ketçap Sponsorluğunda

Ellerinize sağlık, çok farklı ve hoş bir tarifmiş ilk kez duyuyorum, yarışmada başarılar dilerim
Beğenmenize sevindim Bize çok uzak bir kültür olunca doğal olarak pek bilinmiyor.
Tarifi bilenler de benim gibi Kore ya da Japon filmleri izleyen, hayranlar oluyor.

Teşekkür ederim. :) Sağolun...

Oldukca eglencelı bır sunum olmus.Omletle bırlesınce nasıl oldu bılmıyorum ama pılav kısmı oldukca lezzetlı gorunuyor.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun

Oldukca eglencelı bır sunum olmus.Omletle bırlesınce nasıl oldu bılmıyorum ama pılav kısmı oldukca lezzetlı gorunuyor.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun
Siz yöneticilerimizden de yorum almak ayrı bir güzel oluyor
Sunumumu beğendiğinize mutlu oldum
Belki resimden görünce garip gözüküyorPilav ve omletin birleşimi... Ama inanın ikisini bir arada yerken garipsemedik :) Aksine tadı gayet güzeldi Güzel olmasa sanırım aynı gün 3 defa pilavlı omlet pişirmezdim

Tarifi yaparken baharat olsun , garnitür olsun kendimden bir şeyler tarife katarak da sizlere sundum
Teşekkür ederim :) Sağolun...

Anlatımınız,sunumunuz ve yemeğimiz gayet başarılı.Farklı bir tarif ve tam dünya mutfağı olmuş.Elinize sağlık,başarılar dilerim.

hemenn tanıdımmm ellerine sağlık bende denemek istiyordum tarif ayağıma gelmiş oldu Yarışmada başarılar dilerimm

hemenn tanıdımmm ellerine sağlık bende denemek istiyordum tarif ayağıma gelmiş oldu Yarışmada başarılar dilerimm
Hehehe :)
Dene canım valla gayet tadı güzeldi :)

Teşekkür ederim Sevgili Lee Min Ho hayranı arkadaşım
Bende size başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…