Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YarışmaOmurice(オムライス) Japonya Yemeği-Pınar Ketçap Sponsorluğunda
Beğenmenize sevindim Bize çok uzak bir kültür olunca doğal olarak pek bilinmiyor. Tarifi bilenler de benim gibi Kore ya da Japon filmleri izleyen, hayranlar oluyor.
Oldukca eglencelı bır sunum olmus.Omletle bırlesınce nasıl oldu bılmıyorum ama pılav kısmı oldukca lezzetlı gorunuyor.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun
Oldukca eglencelı bır sunum olmus.Omletle bırlesınce nasıl oldu bılmıyorum ama pılav kısmı oldukca lezzetlı gorunuyor.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun
Siz yöneticilerimizden de yorum almak ayrı bir güzel oluyor Sunumumu beğendiğinize mutlu oldum Belki resimden görünce garip gözüküyorPilav ve omletin birleşimi... Ama inanın ikisini bir arada yerken garipsemedik :) Aksine tadı gayet güzeldi Güzel olmasa sanırım aynı gün 3 defa pilavlı omlet pişirmezdim
Tarifi yaparken baharat olsun , garnitür olsun kendimden bir şeyler tarife katarak da sizlere sundum Teşekkür ederim :) Sağolun...