- 25 Kasım 2013
- 1.026
- 888
- 28
Teşekkür ederim.Elinize sağlık
Başarılar
Sağolun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Elinize sağlık
Başarılar
Beğenmenize sevindim Bize çok uzak bir kültür olunca doğal olarak pek bilinmiyor.Ellerinize sağlık, çok farklı ve hoş bir tarifmiş ilk kez duyuyorum, yarışmada başarılar dilerim
Hehehe AynenHep pirinç yiyorlar ama zayıflar
Ellerinize sağlık
Siz yöneticilerimizden de yorum almak ayrı bir güzel oluyorOldukca eglencelı bır sunum olmus.Omletle bırlesınce nasıl oldu bılmıyorum ama pılav kısmı oldukca lezzetlı gorunuyor.Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun
Oyy Bilgece Ablamm güzel yorumunuz için teşekkür ederimSirin meromuzun sirin yemegi.. ellerine saglik kuzucum
Rica ederim ne demek. Asıl ben teşekkür ederimDünya Mutfağı Yemek Yarışması,Yarışmacı Röportajları
Yardımlarınız için teşekkür ederim
Güzel cümleleriniz için teşekkür ederimAnlatımınız,sunumunuz ve yemeğimiz gayet başarılı.Farklı bir tarif ve tam dünya mutfağı olmuş.Elinize sağlık,başarılar dilerim.
Beğenmenize sevindim :)Ellerıne saglık cnm hersey cok guzel gorunuyor, basarılar
Hehehe :)hemenn tanıdımmm ellerine sağlık bende denemek istiyordum tarif ayağıma gelmiş oldu Yarışmada başarılar dilerimm
Beğenmenize sevindim.Elinize sağlık başarılar, değişik bi tarif olmuş
Beğenmenize mutlu oldumEllerize sağlık ilgi çekiçi bir tarif olmuş yarışmada bol şanslar