• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omurgam acıyor

pankek2203

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
84
19
3
40
Lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum omurgası yara gibi acıyan ağrıyan var mı aramızda bende kireçlenme boyun fıtığı düzleşmesi var ama kemik erimesinden şüpheleniyorum uzun süre oturamıyorum uzanamıyorum ayakta duramıyorum görüşleri olan lütfen yazsın

Lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum omurgası yara gibi acıyan ağrıyan var mı aramızda bende kireçlenme boyun fıtığı düzleşmesi var ama kemik erimesinden şüpheleniyorum uzun süre oturamıyorum uzanamıyorum ayakta duramıyorum görüşleri olan lütfen yazsın
Doktora gittiniz mi? Omurilik tutulumlu bi enfeksiyon, romatoit artrit gibi birseyler olabilir.

Pilates yaptın mı hiç

Düzenli bir şekilde yapmadım hiç faydası olur mu sizce önerebileceğiniz bir site var mı İnstagram yada YouTube da ??

Back
X