• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omurgadan platin çıkarma ameliyatı

Bfobs

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
34
11
8
34
Annem geçen sene Eylül ayında ağaçtan düşerek omurgasını dört yerinden kırmıştı. 8 platin takıldı. Platinleri kaynamasına rağmen ağrıları bir türlü dinmedi. Doktor da platin çıkarma ameliyatı önerdi. Çok kolay olduğunu iyileşme sürecini hızlandıracagini söyledi . Bugün ameliyata aldılar iki saat içinde çıktı ama şimdi ağrısı var baya ki normal zaten yeni ameliyat olmuş biri için. Ama geçen seneye gidip geldim onu böyle görünce yanlış mı yaptık çıkarmasa mıydık diye düşündüm. Etrafınızda böyle bir süreçten geçen var mı? İyileşme süreci hakkında bilgi sahibi olursak biraz daha rahatlatır bizi.

Geçmiş olsun süreçle ilgili bilgim yok ama konu üstte kalsın diye yazıyorum. Doktorunuza güvenmek en doğru seçenek şu anda.

Ben çıkartmayı tercih etmedim ama çıkartan arkadaşlarım oldu , ekstra bı ağrilari olmadı .platin kaynaklı olmayabilir .

Geçmiş olsun tabi biraz ağrısı olabilir...ilk ameliyat gibi düşünün onda platini taktılar bunda tekrar çıkardılar... İyileşme süresi hastanin bünyesine bağlı kendini ne kadar sürede toparlarsa o kadar çabuk iyilesir geçmiş olsun

Babamın sırtında da boydan boya platin var. 15 yıl oldu. Trafik kazasında omurgasında kırık çatlak olmuştu. Üstelik babam kilolu baya. Ama hiç ağrı yapmadı platin duruyor öyle.

Ben çıkartmayı tercih etmedim ama çıkartan arkadaşlarım oldu , ekstra bı ağrilari olmadı .platin kaynaklı olmayabilir .
Çıkartan arkadaşlarınız ne kadar sürede toparladilar peki ? Doktor bize dedi hiçbir zaman eskisi gibi rahat hareket edemez diye ama biz en azindan ağrısız oturabilsin günlük işlerini rahat yapsın ona da razıyız

Çıkartan arkadaşlarınız ne kadar sürede toparladilar peki ? Doktor bize dedi hiçbir zaman eskisi gibi rahat hareket edemez diye ama biz en azindan ağrısız oturabilsin günlük işlerini rahat yapsın ona da razıyız
Şöyle ki çocuk yaşta olduğumuz için bu ameliyatı daha çabuk toparladilar bir sürü etken var . Çok geçmiş olsun

Back