Ömür Gedik uluorta emzirmeyin diyor

Kendisini sevdiğim filan söylenemez, ama bir kısmına hak verdim. Bence adamın söylemek istediği şuymuş.
"Evet, sokaklarda çocuk emziren annelere mecburiyetten olduğunu bildiğimden birşey diyemem, acıktığında tabii ki emzirin çocuğunuzu, ama, bunu yaparken etraftaki herkesin olaya sizin gibi bakmıyor olabileceğini, annelik hissi olmayan kadınların veya bunu asla hissedemeyecek olan erkeklerin "meme"yi hala cinsel obje olarak algılayabileceklerini bilerek, farkında olarak emzirin. Yani, 'nasıl olsa anne oldum, kucağımda bebek var, bana o gözle bakılmaz' rahatlığına geçmeyin."
Çünkü örtüsünü filan örtünüp emziren de var fakat öyle pek umursamadan memesini flöps diye açıp emziren de gördüm. Herkesin "kutsallık" muhabbetini anlamayabileceğini bilerek hareket etmek lazım bence de.

emziren bir anneyi tahrik edici bulan da erkeklerin libidosunu düşürür diyen de hele de kadınsa bi ruh hastalığı olduğu kesin. hergün küçük kızlar, kadınlar tecavüze uğruyo, erkek şiddeti kurbanı oluyor kadın bebeğinin karnını doyuran kadınlara takmış. niye ünlü olduğu belli olmayan faydasız bi kadın işte

Kadının düşmanı kadın diye boşuna demiyorum zaten...
Hiçbir kadın dışarıda hele Türkiye gibi sapkın insanların bol olduğu bir ülkede göğsünü açıp çocuğunu sokaklarda emzirmez.
Bez kullanır, Şal kullanır göğsünü kapamaya Çalışır.
Anne ile çocuk arasındaki bağı doğumdan sonra devam ettiren yegane bağdır emzirmek.
Erkeklerin libidosunu düşünmek ve bu Yüzden emzirme işlemini pis gibi algılamak ne kadar da basitçe.

Emzirmeyi 2 ay sonra bu yüzden mi bırakmış, bunlarda kültürlü entellektüel geçinir

ay ayrıca ömür gedik kimde millet sallasın, bunlarda kendini bişey sanıyor, sanane
demet akalın geçenlerde emzirmekten kilo alıp vermekten göğüslerim fındık lahmacun gibi oldu diye itirafta bulunmuştu annelik duygusu herkeste aynı olmayabiliyor

demet akalın geçenlerde emzirmekten kilo alıp vermekten göğüslerim fındık lahmacun gibi oldu diye itirafta bulunmuştu annelik duygusu herkeste aynı olmayabiliyor

tonlada annelik bebek kitabı okumuştur bu, hangisinde iki ay sonra kes diyor acaba, ay ben kızıyorum sebepsiz bebeğini memeden kesenlere, bana noluyosa:confused::confused:

tonlada annelik bebek kitabı okumuştur bu, hangisinde iki ay sonra kes diyor acaba, ay ben kızıyorum sebepsiz bebeğini memeden kesenlere, bana noluyosa:confused::confused:
ben zaten bilinçli anne pozu veren ünlülere inanmıyorum tıpkı mutluluk pozu veren ünlülerin reelde nasıl olduklarını sonradan görüyoruz ece erken,ikbal gürpınar gibi

1. Eyüp Sabri Esenkal ‏@eyupsabriesen 14 sa.14 saat önce
    Sizin gibi ünlü bir futbolcuya bu sözleri yakıştıramadım Ömür Bey, siz topunuzu oynayın karışmayın lütfen @omurgedik pic.twitter.com/tSyULVquKv

2. fB_okmKQ_bigger.jpg
    Eyüp Sabri Esenkal ‏@eyupsabriesen 13 sa.13 saat önce
    Babanız Ferhat Göçer Bey sevdiğimiz bir abimizdir, ona olan hürmetim yüzünden susuyorum bunu da bilin lütfen Ömür Bey @omurgedik

3. fB_okmKQ_bigger.jpg
    Eyüp Sabri Esenkal ‏@eyupsabriesen 13 sa.13 saat önce
    Sizin karınız çocuğunuzu emzirmek istediğinde de aynı tepkiyi verecek misiniz sorarım size ÖMÜR BEY @omurgedik
    ayyyyyy ömür gediğin profiline yazana çok güldüm. dalgaya almış feci:
napmış laa bu amcaaa..:KK70::KK70::KK70:

Ya su dilenen suriyelilerin bi memeleri hep dışarda.
Emzirmeseler bile o meme hep açık. Bana cok tuhaf geliyor cidden..

Bez kullanilarak emzirilebilir. Farkettirmeden de emzirilebilir.

yok o silikonun çıkardım,çocuğu kucağıma alamıyorum sılkonla,taktıramıyorum gibilerden bişey dedi

(kızacaksınız bana ) ama ben hak verdim ömüreee ve nedemek istediğinide anladımm haa o 2 ay emzirmiş bırakmış o ayrı bir safsata.. ..ne kadınlar görüyorum çıkarıyor memesini emziriyor ayoll.. bazıları örtü örtüyor .. benimde oğlum ağlardı vapurda tramvayda önlemini alırdım . benn .. kadınlarımız biraz salmışlar kendilerini herhall..

Kendisini sevdiğim filan söylenemez, ama bir kısmına hak verdim. Bence adamın söylemek istediği şuymuş.
"Evet, sokaklarda çocuk emziren annelere mecburiyetten olduğunu bildiğimden birşey diyemem, acıktığında tabii ki emzirin çocuğunuzu, ama, bunu yaparken etraftaki herkesin olaya sizin gibi bakmıyor olabileceğini, annelik hissi olmayan kadınların veya bunu asla hissedemeyecek olan erkeklerin "meme"yi hala cinsel obje olarak algılayabileceklerini bilerek, farkında olarak emzirin. Yani, 'nasıl olsa anne oldum, kucağımda bebek var, bana o gözle bakılmaz' rahatlığına geçmeyin."
Çünkü örtüsünü filan örtünüp emziren de var fakat öyle pek umursamadan memesini flöps diye açıp emziren de gördüm. Herkesin "kutsallık" muhabbetini anlamayabileceğini bilerek hareket etmek lazım bence de.

Tamam ama Türkiyede zaten kadınlarımız göstere göstere emzirmiyor ki en azından ben hiç görmedim illaki bir şey örtülüyor. Neyin uyarısı bu?

Bir de ömür hanım libidonun azalmasindan korkmuş :KK70: Canim benim korkmasin eger öyle olsaydi erkekler ilk çocuğun emzirilmesine şahit olduktan sonra ikinciyi yapmaya hevesleri kalmazdı.​

Anne ile çocuk arasındaki bağı doğumdan sonra devam ettiren yegane bağdır emzirmek
Aynen @HayyaL cok dogru söylüyorsun.
Ben annelerin istedigi yerde istedigi sekilde emzirme hakki oldugunu düsünüyorum. O emzirirken anne ve cocuk bagi kadar özel ve saglikli olan birsey yok. Emzirebildiginiz kadar emzirin. O anne sütünde antibiyotik etkisi ve cocugun saglikli gelismesi icin ne ararsaniz var. Tabi annede o dönem cok saglikli beslenmesi sart.
Beni hic rahatsiz etmez, tam aksine insani mutlu eden bir tablodur.
Bu kutsal olayda bile art niyet arayan varsa, ya saglik nedir bilmiyor yada mutluluk nedir bilmiyor.

meme kutsal diye sadece kadınların olduğu ortamda da lömbürt diye açılıp emzirilmez. Bence Ayıptır. Ama aman nolcak diyerek açan kadınlar gördüm. Görmez olaydım. Sevmem öyle şeyleri.
Dışarıda da çok dikkat çekmeden örtüyle emzirilebilir gibi geliyor ama bilemedim. Belli etmek dikkat çekmek de hoş değil. Çünkü hiç sevmediğim Ömür beyin de dediği gibi sadece çocuğun anası için kutsal olan bir eylem.

Aynen @HayyaL cok dogru söylüyorsun.
Ben annelerin istedigi yerde istedigi sekilde emzirme hakki oldugunu düsünüyorum. O emzirirken anne ve cocuk bagi kadar özel ve saglikli olan birsey yok. Emzirebildiginiz kadar emzirin. O anne sütünde antibiyotik etkisi ve cocugun saglikli gelismesi icin ne ararsaniz var. Tabi annede o dönem cok saglikli beslenmesi sart.
Beni hic rahatsiz etmez, tam aksine insani mutlu eden bir tablodur.
Bu kutsal olayda bile art niyet arayan varsa, ya saglik nedir bilmiyor yada mutluluk nedir bilmiyor.
Ayy olivyaa sende tüm konulara uç uç böcek mucuk mucuk gözleriyle bakıyorsun yaaa.. seviyorum ayol bu huyunu.. ama gerçek hayat öyle değilki be anacımm..

Ayy olivyaa sende tüm konulara uç uç böcek mucuk mucuk gözleriyle bakıyorsun yaaa.. seviyorum ayol bu huyunu.. ama gerçek hayat öyle değilki be anacımm..
Ama bu sadece nedense müslüman ülkelerde öyle Kakao ve Ben Kakao ve Ben , yani baska ülkelerde dünyanin en normal hali.

breast-feedingmummeetshugochavez.jpg

Bir kadin basbakaniyla konusurken, dünyanin en normal hali iste.

X