canım bunun için ilaç falan yokmu doktorunun verebileceği sonuçta çok gençsin.
ama bitkilere yönelebilirsin bi araştır bak hayıt tohumuyla falan erken menopozdan kurtulan çok var.
hiç moralini bozma stres yumurta üretimini dahada durduran faktör.
mutlaka bi çaresi vardır bebek içinde üzülme bende de yumurta çok 5 yıldır bebek yok allah emrederse herşey olur.
slm cnm sakın umutsuzluğa kapılma doktorların her dediği olacak diye bişey yokki benimde gittiğimde doktorum normal yolla çocuğumun olmayacağını ve menopoza girdiğimi söylemişti bi kaç ay kendimi topalayamadım sürekli ağladım durdum tabi bu benim için hiç ii olmuyordu internetten araştır yaşında genç vücudun mutlaka üretir yumurta ne kadar çok insan var bu formda aynı dertle uğraşan ve sonunda mutlu haberi alan benim sana tavsiyem hormonların için hayıt suyunu dene ve bal tarçın çörek otu mutlaka işe yarıyor bana menopoz dediler ama şimdi 5 aylık hamileyim kaç yıllık evlisin ....
canım bozma moralini inşallah seninde bebeğin olucak bazen doktorlar yanılabiliyolar başka bi doktora daha git istersen benim arkadaşımın tek yumurtalığını aldılar diğeride az çalışıyo tüp bebekle bile zor dediler Allaha şükür bi bebeği oldu hemde tüp bebek aşılama değil normal yollardan hamile kaldıAllah kısmet ederse seninde sağlıklı bi bebeğin olur inşallah senin için bol bol dua edicem Allah yapılan duaları geri çevirmez sende dua et ki Allah sana bi bebek nasip etsin bozma moralini bebeğim olmucak diye düşünme hiç isyan etme
cok sevındım senn adına Allah nazarlardan saklasın canım
Ben 10 aylık evliyim daha yeni korunmayı bırakmıstık bnm sıkayetlerım vardı adet duzensızlıgı ve vajınada kuruluk ılıskı sırasında agrı bunlardı. sen amh testı yatınmı? kac cıktı? dogal yollamı hamıle kaldın canm yoksa tup bebeklemı ? birde bitane cocuktan sonra bı tane daha olma ıhtımalı varmıymıs sende?
Cnm Allah razı olsun. O kadar güçsüz ve yorgunum ki bgn doktordan geldim doktor yüzüne söyledi tüp bebekle bile olma şansi çok zor dedi benim sana yapacak bir şeyim yok dedi tüp bebeğe gönderdi(((((( hayatım 2gunde alt üst oldu menopoz a giriyorsun dedi bu hastalık binde bir görülür yapcak bir şey yok dedi ((( artık yapacagm tek şey dua etmk ve derman aramak dualarinizda unutmayınız
Cnm Allah razı olsun. O kadar güçsüz ve yorgunum ki bgn doktordan geldim doktor yüzüne söyledi tüp bebekle bile olma şansi çok zor dedi benim sana yapacak bir şeyim yok dedi tüp bebeğe gönderdi(((((( hayatım 2gunde alt üst oldu menopoz a giriyorsun dedi bu hastalık binde bir görülür yapcak bir şey yok dedi ((( artık yapacagm tek şey dua etmk ve derman aramak dualarinizda unutmayınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?