Ömür boyu çocuğum olmayacak mı?:(

Z E R O

MUCİZE
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
792
235
323
Kırşehir
su an okadar uzgunumkı son 5 aydır stres ıcındeydım zatennnn cok moralım bozukkk yenı hastaneden geldık herkes bır sey dıyor ama kımseyı duyamıyorumm

geç adet goruyordum. amh testı yapılmıstı bırde smear testi sonclarını aldım yıkıldımm resmennn smear testınde yogun sekılde ıltıhap gorulmuss amh test sonucumda 0.01 (((((((((( YANİ HIc yumurtam yokkk ben yenı evlıyımm bnm bebegım olmıcakmııı ben sımdı menopozamı gırdımmm hıc mı tedavısı yok kurtulan yokkk ben basımı yastıga nasıl koyucm huzurlu sekılde tum hayallerım hedeflerım dogacak cocugum uzerıneydı hıc bır seyın anlamı yokk artıkk

Son düzenleme:
tatlım üzme kendini gencsin daha mutlaka çocugun olur allah nasip ederse eger tıp ilerledi artık benimde 3 senedir olmuyor çocuğum ama inanıyorumki olacak birgün.güzel allahım bizede bir çocuk nasip edecek birgün.ama senin kendini üzmemen ve sabırlı olman gerek ne kadar stres yaparsan kafaa takarsan o kadar zor olur senin için.

tatlım üzme kendini gencsin daha mutlaka çocugun olur allah nasip ederse eger tıp ilerledi artık benimde 3 senedir olmuyor çocuğum ama inanıyorumki olacak birgün.güzel allahım bizede bir çocuk nasip edecek birgün.ama senin kendini üzmemen ve sabırlı olman gerek ne kadar stres yaparsan kafaa takarsan o kadar zor olur senin için.

ama sonuclarıma gore beynım hıc yumurta uretme emrı vermıyormus yanı hıc ama hıc yook. tüp bebekle bile olma ıhtımalı cok dusukmuss ben napıcm sımdı ben bunu bıle bıle nasıl yasarım

Son düzenleme:
canım bunun için ilaç falan yokmu doktorunun verebileceği sonuçta çok gençsin.
ama bitkilere yönelebilirsin bi araştır bak hayıt tohumuyla falan erken menopozdan kurtulan çok var.
hiç moralini bozma stres yumurta üretimini dahada durduran faktör.
mutlaka bi çaresi vardır bebek içinde üzülme bende de yumurta çok 5 yıldır bebek yok allah emrederse herşey olur.

slm cnm sakın umutsuzluğa kapılma doktorların her dediği olacak diye bişey yokki benimde gittiğimde doktorum normal yolla çocuğumun olmayacağını ve menopoza girdiğimi söylemişti bi kaç ay kendimi topalayamadım sürekli ağladım durdum tabi bu benim için hiç ii olmuyordu internetten araştır yaşında genç vücudun mutlaka üretir yumurta ne kadar çok insan var bu formda aynı dertle uğraşan ve sonunda mutlu haberi alan benim sana tavsiyem hormonların için hayıt suyunu dene ve bal tarçın çörek otu mutlaka işe yarıyor bana menopoz dediler ama şimdi 5 aylık hamileyim kaç yıllık evlisin ....

Forumda konulara bakıyorumda ne çok bebek isteyen fakat olmayan, problemi olan bayan var. bende sadece benim başıma geldi böyle birşey sanıyordum.

Üzülme her şeyin bir çaresi var. derdi veren Allah dermanıda vermiştir onu bulup kullanmak bize düşen. arkadaşların dediği gibi hayıt iyi geliyor diye okumuştum bende (hatta yaptım 10 gün kadar fakat midemde problem olduğu için çok dokundu mecburen bıraktım).

Bende geçen gün oturdum hesapladım bebek tedavisi görüyorum bebeğim olsun diye ayda toplam 170 tane (paket değil tane) ilaç içiyorum. Allah'ım hiç kimseyi çaresiz bırakmasın.

bılmıyorum doktor yarın gel dedı.. ama baska topiklerde okudum bı bayanında 0.01 cıkmıs doktor tüp bebek bıle cok zor demiş onu okuyunca yıkıldım resmen... ınsanın basına her sey gelıyormus megersem

cok sevındım senn adına Allah nazarlardan saklasın canım

Ben 10 aylık evliyim daha yeni korunmayı bırakmıstık bnm sıkayetlerım vardı adet duzensızlıgı ve vajınada kuruluk ılıskı sırasında agrı bunlardı. sen amh testı yatınmı? kac cıktı? dogal yollamı hamıle kaldın canm yoksa tup bebeklemı ? birde bitane cocuktan sonra bı tane daha olma ıhtımalı varmıymıs sende?

canım bozma moralini inşallah seninde bebeğin olucak bazen doktorlar yanılabiliyolar başka bi doktora daha git istersen benim arkadaşımın tek yumurtalığını aldılar diğeride az çalışıyo tüp bebekle bile zor dediler Allaha şükür bi bebeği oldu hemde tüp bebek aşılama değil normal yollardan hamile kaldı Allah kısmet ederse seninde sağlıklı bi bebeğin olur inşallah senin için bol bol dua edicem Allah yapılan duaları geri çevirmez sende dua et ki Allah sana bi bebek nasip etsin bozma moralini bebeğim olmucak diye düşünme hiç isyan etme

Son düzenleme:

Cnm Allah razı olsun. O kadar güçsüz ve yorgunum ki bgn doktordan geldim doktor yüzüne söyledi tüp bebekle bile olma şansi çok zor dedi benim sana yapacak bir şeyim yok dedi tüp bebeğe gönderdi (((((( hayatım 2gunde alt üst oldu menopoz a giriyorsun dedi bu hastalık binde bir görülür yapcak bir şey yok dedi ((( artık yapacagm tek şey dua etmk ve derman aramak dualarinizda unutmayınız

cnm benimde evlenmeden öncede vardı adet düzensizliği evlendikten sonrada 3 ay olmuyordum bazen bir ayda iki kez oluyordum amh testi yaptırmamıştım doğal yolla hamile kaldım ilaçla tedavisi falan görmedim valla bana öyle bişey demediler ya doktorların her dediğinede bakma sen benim fsh yüksek çıkıyordu 64 çıkmıştı doktor direk menopoz çocuğun olmaz kesinlikle kıbrısta taşıyıcı anne ile anne olabilirsin demişlerdi.. sonra başka doktora gittim ve ayrıca bitki kullandım ve geçti normale dönmüş hamile olduğumu öğrenmden önce yine aynı tekrarladı düzensizliğim diyodum ki test aldıum evde yaptım ve pozitif yumurtalar için bal tarçın çörek otunu vede incir kürünü mutlaka uygula derim .....

canım ben bekarım çocuk konusunda hamilelik konusunda hiç bir bilgim yok ama konunu okuyunca çok üzüldüm ve içim burkuldu ( ve hemen bi kaç ay önce haberlerde izlediğim bir olay aklıma geldi...seni yanlış yönlendirmek istemiyorum ama sadece izlediğimi yazayım sana... bir kadın vardı onun da beyni yumurta üretme hormonu salgılamıyomuş...binbr doktor gezmişler herkes çare yok demiş...en son bir bayan doktor varmış ona gitmişler o ilaç vermiş ve beyinin o hormonu salgılamasını sağlamış...yumurta oluşunca da hemen tüp bebek yapıp kadın hamile kalmış... aynen böyleydi haber... iyice araştırırsınız doktorlara gidersiniz inşallah tedaviyle sen de bebek sahibi olursun...lütfen umutsuzluğa kapılma

Kıyamam ben sana başlıkta açmışşş..
Çıtırımsın sen benimmm..Olucakkk Allahın izni ilee..Sen ablanın sözüne kulak ver derim..Maillerimi aldınmı okudunmu..Bugün doktora gideceğini yazmışsın..Fsh kaç çıktı merak içindeyim..Yaz mutlaka ya özelden ya buraya..Merakta bırakma beni tamammı cnm benimm..İnan 2 gündür aklımdan çıkmıyorsun..Yanında olsam sarılsam geçicek desem diyorum..

canım yaşadığın şoku çok iyi anlıyorum, ama üzülme ltfn tıp o kadar geliştiki, 1 tane yumurtayla harikalar yaratıyolar... bi tedavi sürecine gireceksin ve sonunda inşallah bebeğini alacaksın kucagına, hem Allah büyüktür, amh denilen değer dr ların bile kendi aralarında tartıştıkları bi değer, hiç yumurtan yok derler ama bi bakmışsın hamilesin...

cok üzüldüm insanın doktorlardan kendisi icin beklemedigi bi sey duydugu zaman baskasına yaptıgımız teselli sözleri havaya ucusuyor.bende 24 yasımdayım canım hersey cok güzel dogurgansın bekle elbet olur diyorlardı 8 ay sonra adet gecikmesi sikayeti ile gittim bi baktık fsh 10.15 cıkmıs gecen hafta.AMH ye baktırma cesaretimde hic kalmadı.ilk soku atlatmam zor oldu agladım üzüldüm ama sonra burda bazı seyleri okuyunca umudumu kaybedersem strese girersem tamamen kötüye gider deyip kendimi sakinlestirdim arastırmaya basladım.doktorlara bakma ne yapabilirsin onları düsün.birde bir yere baglı kalma aynı testi baska yerde de yaptır istersen.bitkisel bir kür kullanıp tekrar baktır.allah büyük.yasla ilgisi yokmus bunun.

canım bak bozma moralini ne olur bak arkadaşımda yanıldı doktorlar Allahın izniyle bebeği oldu seninde olucak inşallah doktorlar her zaman ne olucağını bilemezler sen umudunu yitirme hep umutlu ol bebişin sana gelicek inşallah

canım bak bozma moralini ne olur bak arkadaşımda yanıldı doktorlar Allahın izniyle bebeği oldu seninde olucak inşallah doktorlar her zaman ne olucağını bilemezler sen umudunu yitirme hep umutlu ol bebişin sana gelicek inşallah

bi arkadasımın eşine aynı senin gibi hiç yumurtan yok.. bu tıpta sana uygulanıp cocuk sahibi olabilcegin hiç bişi yok demişler..hemde bi kaç doktora gidip heposi aynı seyi söylemişler.kız doğum kontrol, kemik erimesi için haplar kullanmaya baslamıs aynı zamanda psikolojik tedavi görüyomuş.bigün (tüm bu gerçeklerle karsılastıktan6 ay sonra) düşüp bayılmış doktor hamilesin demiş inanamamıslar şimdi 6 aylık bebegi var

fsh hormonu sağlayan ilaçlar iğneler var canım onları kullanırsan neden olmasın mutlaka bi tedavisi vardır 1 tane bile yumurta geliştirseler hemen tüp bebek yaparsın.
allahım inş çaresiz bırakmaz seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…