• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömrümü yedi KPSS

Carinanebulasi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
1.710
5.177
108
30
Bilişim teknolojileri öğretmenliği okudum. Küçüklükten beri ogretmen olmak istediğimi söylerdim. Başka hiç bir mesleği düşünmedim halâ düşünemiyorum. bölümün ataması çok az. Taban puanı 85, yapamadım. Bu sene çocukta vardı ama iyi çalışmıştım yine olmayacak. Yeterli puanı alamadım. Yaşım 28. Bırakmak ile bırakmamak arasında gidip geliyorum. Kpss ye zerre güvenim yok ama atanmak için de başka yol yok. Aranızda benim yaşlarımda atanan var mı. Çocukla beraber çalışan. Yoruldum. Vücudum değil artık psikolojim darmadagin. Kendimi toplamaya çalışıyorum.

İnşallah beklediğiniz sonuç gelir alırsınız 21 ekimde açıklanacak sınav sonuçları 2 gün kaldı. Ben önlisans mezunuyum allah yardımcınız olsun .

Çocuğunuz ne kadar küçük bilmiyorum ama çocukları küçük olup atanan çok var. Kolay değil ama imkansız da değil. son 2 yılda okuluma 2-3 çocuğu olan 40lı yaşlara yakın ya da 40ı geçmiş 4-5 bayan hoca atandı. Yine bi iki tanıdığım da çocuklu idi ama atandı çok şükür. KPSS hiç kolay değil ama düzenli çalışma ile olacak inşaallah

Back