Merhabalar ; 2 hafta önce Ömer beye meme büyütme ameliyatı oldum. Endişelerim kaygılarım vardı. Meme dokum vardı ancak göğüslerim küçüktü. 370 cc yuvarlak mentor marka protez takıldı. 2. Gün sinemaya gidebilmiş dışarı çıkabilmiştim. Ve her geçen gün agri hızlı bir şekilde azalmisti. İlk haftadan sonra agrim olmadı . Sadece bazı zorlayan hareketlerde agrim oldu o kadar. Görünüm olarak ilk başta ödemli ve çok büyük gibiydi. Su an damla görünümlü ödemleri inmiş ve yumuşamış durumdalar.ve çok güzeller :) Gerçekten çok mutluyum . İyiki yaptırmisim. Yaptırmayı düşünenler mutlaka yaptırsın, kadın olma hissini , özgüveni , duruşu cok etkiliyor
Ömer bey gerçekten işinde çok iyi. Siddetle tavsiye ederim. Bana en uygun protezi , ameliyat seklini her şeyi kendisi belirledi. Ben direkt Ömer bey size bırakıyorum demiştim. Ve hiç pişman olmadım.
Umarım paylaştığım bu yazı sizler açısından faydalı olur :)
Ömer bey gerçekten işinde çok iyi. Siddetle tavsiye ederim. Bana en uygun protezi , ameliyat seklini her şeyi kendisi belirledi. Ben direkt Ömer bey size bırakıyorum demiştim. Ve hiç pişman olmadım.
Umarım paylaştığım bu yazı sizler açısından faydalı olur :)