• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omega 3 kullanıyor musunuz? 16+3 riskli gebeyim

ucanseker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
37
15
3
kötü kokuyor diye balık yiyemiyorum. doktoruma sormayı unutmuşum omega 3 kullanıyor musunuz ve hangi marka? tesekkürler💕

efa mom veya omepa vm kullandım gebelik boyunca. İçinde folik asit multivitamin ve omega3 var. Ayrıca folik asit kullanmadım onu bıraktım bunu kullanırken.

Merhaba hamile değilim ama kokmayan balık yağı kapsülleri araştırabilirsin türkiyede varmi bilmiyorum yurtdışindayım burda ben kullanıyorum aroma eklemişler vanilya tadı var. Gerekirse krill yağı kullanırsın ama onların kokusu nasıl bilmiyorum onlar daha hızlı kana karışıyor ve kırmızı haplar

efa mom veya omepa vm kullandım gebelik boyunca. İçinde folik asit multivitamin ve omega3 var. Ayrıca folik asit kullanmadım onu bıraktım bunu kullanırken.
Merhaba ben gebeliğimi öğrendiğimden beri omepa vm başladım omega var içinde siz de gebelik başından beri kullanmışsınız sanırım sıkıntı oldu mu teşekkür ederim 💕🌺

dha içeriği yüksek omega3 e başlayın bir an önce kanıtlanmış bir çok faydası var. Multivitaminlerin içindeki bir işe yaramıyor. 19. haftadan beri Sorvagen Omega 3 High DHA kullanıyorum öncesinde ve gebelik öncesinde de New Life Efa S 1200 kullanıyordum onun da içeriği güzel ve hamilelere uygun. Dha daha yüksek olması gerekiyor diye sorvagen e geçtim. Efa Mom da kullanıyorum onu da sırf kolin içeriyor diye aldım.

Back