Omega 3 balık yağı kullanıp yumurta kalitesine etkisi varmı kullanıp hamile kalanlar yazabilir mi ?

ukteeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
306
53
22
Merhaba arkadaşlar omega 3 balık yağı kullanıp gebe olan var mı yumurta kalitesine iyş geldiğini duydum pkosum yaşayan yada kullanıp gebe kalan var mı ???

Omega 3 alınmalı kaliteye yumurtalara faydalı ama fazlası kalitesizlik yapıyormuş. Düzenli ceviz balık tüketiyorsanız takviyeye gerek yok. Değilse takviye hap kullanabilirsin. Pcos için inositol içerikli takviyeler kullanın. Proxyfemin en uygun iyisini piyasadaki tavsiye ederim.

Bende de pcos var, buna bağlı prolaktin yüksekliği de yaşadım. Takviyeler kullandım ve çok şükür bikaç gün önce gebe olduğumu öğrendim. Kullandığım takviyeleri ekliyorum. Özellikle inositol çok etkili oldu bende, kullandığım markada da inositol oranı 2000 mg o yüzden çok etkili tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_9625.jpeg
    IMG_9625.jpeg
    160,5 KB · Görüntüleme: 588
Bende de pcos var, buna bağlı prolaktin yüksekliği de yaşadım. Takviyeler kullandım ve çok şükür bikaç gün önce gebe olduğumu öğrendim. Kullandığım takviyeleri ekliyorum. Özellikle inositol çok etkili oldu bende, kullandığım markada da inositol oranı 2000 mg o yüzden çok etkili tavsiye ederim
Çok sağol canımın içi çok teşekürler

Ne kadar süre kullandın öğrenebilirmiyim acaba

Merhaba arkadaşlar omega 3 balık yağı kullanıp gebe olan var mı yumurta kalitesine iyş geldiğini duydum pkosum yaşayan yada kullanıp gebe kalan var mı ???
Balık yiyemiyorsan kullan çünkü ben bol balık yediğim ay hamile kaldım bence etkisi var yani önce nasip sonra bizde bişeyler yapıcaz tedbir amaçlı ben somon ve çupra alıp haftalara bölüp yemiştim o ay hamile kaldım birde b12 iyot içerikli folik asit kullanmıştım

Ne kadar süre kullandın öğrenebilirmiyim acaba
Rica ederim, bir kutuda 30 şase var yani 1 aylık ben yarısındayken gebe olduğumu öğrendim. Daha önce 2 kutu inofolic kullanmıştım o da iyiydi ama bunun mg si daha yüksek içeriği daha güzel diye bunu tercih ettim.

Rica ederim, bir kutuda 30 şase var yani 1 aylık ben yarısındayken gebe olduğumu öğrendim. Daha önce 2 kutu inofolic kullanmıştım o da iyiydi ama bunun mg si daha yüksek içeriği daha güzel diye bunu tercih ettim.
Bu ilacı kullanırken kist oluşur mu acaba? Ben de inofolic kullandım sonra bu ilaca geçtim iki gündür sağ kasığımda ağrı şişlik var sebebi ne acaba?

Bu ilacı kullanırken kist oluşur mu acaba? Ben de inofolic kullandım sonra bu ilaca geçtim iki gündür sağ kasığımda ağrı şişlik var sebebi ne acaba?
Benim zaten kistim varmış ultrasonda keseyi görmek için doktor bakarken kistimi gösterdi ama bence hep vardı çünkü pcosum var 🤷🏻‍♀️ bu ilacın ben kist yapıcağını düşünmüyorum açıkçası çünkü zaten pcosa iyi gelen bişey kist yapmayı tetiklemiyodur diye düşünüyorum

bende pcos var doktorum regenesis max verdi. içinde balıkyağı dahil bir çok minaral ve vitamin var. 6 aydır kullanıyorum ama henüz bir sonuc yok 😂 bu süreçte de 2 kez kist oluştu. yani bende henüz bir faydası olmadı ama doktor verdi sonucta diyip kullanmaya devam ediyorum 😂

X