Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre'den Kumrala geçiş (fotoğraflı)

oykue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
17
2
30
Merhabalar,
Kumraldan ombre yaptırmak için birkaç başlık gördüm ama ombreden dönmek isteyen kimse göremedim :KK43:
Benim saçlarım ombreli, aslında herkes beğeniyor oldukça ama 9 aydır aynı olmasından sıkıldım. Uçlarım açık küllü sarı, yukarı çıktıkça kademe kademe koyulaşıyor. Hiç turunculuk yok aralarda. En diplerimde de brush light denilen gölgeler var. Acaba bu saçın üzerine kendim Loreal 7.1 küllü kumral uygularsam renk tutar mı? Ya da küllü kumral olması için nasıl bir yol izlemeliyim?
Not: Daha önce saçlarımı kendim boyamadım hiç. :110:

saç.png

hiç bozma saçın gayet güzel boya boyayı açmıyor,dahada koyulaşır ve açıcı kullanırsan turuncuların olur enisi böyle kal

Küllü kumral uygularsan sarı olan kısımlar grileşir.Ayrıca habire dip boya ister saçın.Vazgeç bu sevdadan :) Ombren çok başarılı, ille de sıkıldım değişiklik yapacağım dersen, al sana 2 seçenek:1- kuaförüne git ve cilayla ombrelerini biraz koyulaştırmasını söyle.2-ya da ombrelerini biraz yoğunlaştırmasını söyle(yani daha çok sarı).Saçın tam ön ayrım yerinden iki tutamı da açtırabilirsin.

Ombren çok güzelmiş,hala modayken tadını çıkar bence.

Sarı saçın üzerine küllü kumral yaparsan yeşerip bulanık bir renk oluyor.
Evde boyamanı hiç tavsiye etmem.Açıcılı ve 2 tonlu bir saçı tek renge çevirmen çoook zor.

Küllü kumral uygularsan sarı olan kısımlar grileşir.Ayrıca habire dip boya ister saçın.Vazgeç bu sevdadan :) Ombren çok başarılı, ille de sıkıldım değişiklik yapacağım dersen, al sana 2 seçenek:1- kuaförüne git ve cilayla ombrelerini biraz koyulaştırmasını söyle.2-ya da ombrelerini biraz yoğunlaştırmasını söyle(yani daha çok sarı).Saçın tam ön ayrım yerinden iki tutamı da açtırabilirsin.

Aaa bunu bilmiyordum hiç denemiyim o zaman sağol bilgi verdiğin için. Önlerimde de var zaten. En iyisi rengi bozulana kadar böyle kullanmak sonrada kestirmek olucak sanırım

Ombren çok güzelmiş,hala modayken tadını çıkar bence.

Sarı saçın üzerine küllü kumral yaparsan yeşerip bulanık bir renk oluyor.
Evde boyamanı hiç tavsiye etmem.Açıcılı ve 2 tonlu bir saçı tek renge çevirmen çoook zor.

Evet hatta 2 tondan daha çok ton var. Vazgeçtim ben sıkıldım diye güzelim saçlarımı bozmıyım hiç :110:

X