• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ombre yaptım beğenmedim

melisabella

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
111
39
18
Kızlarr selam hayırlı ramazanlar herkese bir sorum olacak 2 ay önce ombre yaptırdım rengi hoşuma gitti ama ten rengime yakıştıramadım. Eski saç rengim siyahtı şimdi tekrar siyaha dönmek istiyorum evde boyamak istiyorum düz renk olduğu için yıpratmadan nasıl boyarım ve önereceğiniz bir boya markası var mı?💖

Ben de saç boyamdan sıkıldıktan sonra kendi saç rengime dönmüştüm. Palette beni hiç üzmedi. Saçınız koyuya döneceği için pek yıpranacağını düşünmüyorum ama yine de yıpranma farkederseniz kuaföre düzenli olarak uçlarını kestirtip kırıklarını aldırtırsınız

Ben de saç boyamdan sıkıldıktan sonra kendi saç rengime dönmüştüm. Palette beni hiç üzmedi. Saçınız koyuya döneceği için pek yıpranacağını düşünmüyorum ama yine de yıpranma farkederseniz kuaföre düzenli olarak uçlarını kestirtip kırıklarını aldırtırsınız
tesekkür ederimm

Canım boya saç yıpratmaz. Yıpratacak olan boya markasından ziyade boyanın oksidanınon volumu sarı saç oksidanları 40lık 30luk oluyor ve saçı baya yıpratıyor. Koyu saçların daha az oluyor ben 10luk volumle kuaförde yaptırmanı öneririm ki yıpranman en minimum düzeyde olsun.

Back
X