Saç Rengi ve Saç Boyama ombre saç nasıl yapılır?

teşekkür ederim. açıcıyla yapmıştım. şimdide açıcıyla yapmak istiyorum ama rengi biraz turuncunumsu gibi. bunu nasıl kırabilirim :2:

kızlar merhaba.. benim de merak ettiğim şey; dip rengimi değiştirmek istiyorum, kendi saçım koyu kahve önce hafif kumrala geçiş yapsam sonra da ombre denesem palette ya da loreal farketmez ama bu ürünler boyalı saça tutar mı? :18:
bir de 2 ay önce paletteyle açmıştım aslında hoşuma da gitti ama ilk deneme tereddütüyle çok aşağılarda yapmıştım şimdi onları daha yukarı çekmek ve altta kalanların daha da açılmasını istiyorum. çok şey mi istiyorum

kizlar meraba. saclarima evse ombre yapmaya calistim ama turunculuk ve bakirlik kaldi :-( evde koleston 9.1 ve %6 lik oksidan var. nasil kurtulcam. acik kumral gibi olsun istemistm. umarim cevap verirsiniz

Merhaba

Kızlar ombreyi kendim mi uygulasam yoksa kuaföre mi gitsem çok kararsız kaldım?
saçlarımı kısa kestireceğim için boyalı bir yeri kalmamış olacak doğal saç rengime uygulatacağım...

saçında turunculuk bakırlık oluşanlar;

saçlarınıza 9.1 yada 10.1 küllü renkler ile cila yapabilirsiniz. turunculuğu baya azaltacaktır. gerek görülürse 1-2 hafta saç dinlendirilip tekrar kürü uygulanabilir.
yada piyasada silver şampuan adı verilen şampuanlar ile saç yıkanarak bakırlık kırılabilir. yalnız şampuanlarda tam etki düzenli ve sürekli kullanım ile elde ediliyor. benim önerim cila yaptıktan sonra o şampuanlarla yıkamaya devam etmek.. daha başarılı sonuç alınacağını düşünüyorum

Merhaba

Kızlar ombreyi kendim mi uygulasam yoksa kuaföre mi gitsem çok kararsız kaldım?
saçlarımı kısa kestireceğim için boyalı bir yeri kalmamış olacak doğal saç rengime uygulatacağım...

ombreyi evde tek başına uygulamaya karar versende muhakkak yanında sana yardımcı olabilecek birisi olsun. çünkü arkadan birinin saçı eşitlemesi gerekir. saç rengin doğal ise zaten açılma hızlı olacaktır o yüzden fazla uzun süre tutmazsan daha başarılı sonuç alırsın.

kizlar meraba. saclarima evse ombre yapmaya calistim ama turunculuk ve bakirlik kaldi :-( evde koleston 9.1 ve %6 lik oksidan var. nasil kurtulcam. acik kumral gibi olsun istemistm. umarim cevap verirsinizEki Görüntüle 1236067

9.1 ile cila yapabilirsin. bakırlığı ilk etapta tamamen bitirmesede azaltacaktır 1-2 kür gerekebilir.merak etme cilanın saça zararı olmuyor. oksidanı ise çok az eklemelisin. yoksa açılma devam eder

bugün saçlarımı kestirdim tahmin ettiğimden kısa oldu.kuaförde ombre yapacaktım kuaföre dedim ki ben koyu renkten açığa doğru olsun istiyorum dedim ışıltı şeklinde adam dedi ki tek renk atarız saç renginin bir iki ton açığını.bende kararsız kaldım yaptırmadım.ne yapsam acaba?

ombre denilen olay saç rengi arasındaki geçiştir. o geçişin verilmesi gerekir. tek renk olacaksa ona uçlara balyaj denir. bence ikiside güzel ama farklı işlemler. seçim senin. belirgin farklılık diyorsan ombreyi tercih et derim. ama gözüm alışsın falan dersen uçlara balyaj da çok doğal duran bir uygulama =)

benim kuaföre anlattığım ombre onun bana anlattığı ısrarla krepe balyajdı sanırım.ben ombre istiyorum.acaba loreal i alıp denesem mi evde?

benim kuaföre anlattığım ombre onun bana anlattığı ısrarla krepe balyajdı sanırım.ben ombre istiyorum.acaba loreal i alıp denesem mi evde?
lorealde geçişi kolay sağlıyorsun. özel tarakları o işe yarıyor zaten. bol bol videolarını izlemeni öneririm. nasıl yapıldığını gösteriyor. mümkünse saçını ayırması için birinden yardım iste. kolay gelsin =)

cila nasıl yapılır tarif edebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…