Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üroloji - İdrar Yolları Hastalıklarıölüyoruuummmm :((((((
sistit oldum yine. yardim edin lutfennn canim cok aciyo (( tedavisini gordum 2 ay once bir daha tekrarlamaz sandim ama yine oldu cok kotuyum bu sey nasil gecer lutfen yardim edin gecici biseyi var mi bunun offff yaniyorum :'(
sistit oldum yine. yardim edin lutfennn canim cok aciyo (( tedavisini gordum 2 ay once bir daha tekrarlamaz sandim ama yine oldu cok kotuyum bu sey nasil gecer lutfen yardim edin gecici biseyi var mi bunun offff yaniyorum :'(
Gecmis olsun canım cok fena bişey biliyorum öncelikle bol bol su iç cok faydasını görürsün iç camisirin pamuklu olsun temiz tut benim Kullandığım bı ilac var çabuk geçiriyor ama önermemde yani istersen hemen bı eczaneye gidip yardım al ama suyu unutma
gerçekten çok rahatsızlık veren bir durum.. geçmiş olsun öncelikle. öncelikle bol bol su için ve kendinizi, ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın.. bir de maydanozu bir kaç dakika kaynar suda haşlayıp suyunu içmek iyi geliyor diye duymuştum ama pek bir bilgim de yok. Bir araştır istersen...
canım belki işe yarar yaşadıklarım diye anlatıyorum. bende sistit oluyorum bu aralar ve sık şekilde. 3 gün rahatsam 4. gün başlıyor. adı konulamamış başka bir rahatsızlıgım var.2 si birleşince berbat bi hal alıyorum. drlerin ilaçları bi işe yaramadı. bi tane ilaç kullandım dr asprin tarzı bişi dedi zararı yokmuş. bebek düşündüğümü söyledim onda da zararı olma zdedi. iltihap sökücü agrı kesici. ben adını vereyim ama mutlaka bi drye sor. beni çook rahat ettirdi. dr ye ilacı gösterdiğimde çok şaşırdı hatta bunu nerden buldun bu çok iyi bi ilaçtır dedi. o yüzden adını vermek istedim. dediğim gibi dr ye sormadan kullanma beni çok rahat ettirdi.dexmol adı.
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim dun gece sabahi zor ettim. bacaklarimin arasina sicak su torbasi koydum gecmedi sonra acile gittik iki sise serum verdiler yarim saatte gecti. doktor kroniklesmis dedi yapacak bisy yok dedi bi agri kesici verdi.
ay o sistitten ne çektim be az önce doktordan geldim ... insanı öldürüyor ya bende bir de idrarımda pembe kan geliyor arkadaşlar haftaya gidicem tekrar idrar kültürü filan yapılacak :'(