- 15 Ağustos 2020
- 31
- 10
- 1
- Konu Sahibi Minnosshele
-
Anladım ancak Burda birçok kişinin görmesi benim için Uygun değil Yani herkesin Detay bilmesi Beni daha çok yıpratır bazı insanlar çok fazla yargısız infaz yapmayı Sever bilmem anlatabildim miAblacim buradan yaz daha cok kisi ile iletisim kurmus olursun. Belki birinin yazdigi sana iyi gelecek. Ozelim kapali.
Biliyor En çok ta ona olan sevgimi Sevdamı Kullanması acı verdiSenin onu sevdiğini biliyo mu
Anladım ancak Burda birçok kişinin görmesi benim için Uygun değil Yani herkesin Detay bilmesi Beni daha çok yıpratır bazı insanlar çok fazla yargısız infaz yapmayı Sever bilmem anlatabildim mi
Gerçekten Tek Acısını Yaşadığım şey aşk acısı olsaydı hak verirdimO dediğim cümleyi inşallah günün birinde tam anlamadan toparlanırsın. İnsan böyle 19-20 li yaşların başında aşk acısı yaşarken -ilk aşkıysa birde- hayat bitti ben de bittim sanıyor. Böyle yaşamak istemiyorum, ölmek istiyorum gibi beylik laflar ediyor. Yaş ilerleyince bu kez farklı sorunlarla karşılaşınca da ölmek istemiyorum deyip yaşama tutunmaya çalışıyor.
Sevgimi Sevdamı Öyle Bir Kullandı kiAnladim da benim yargisiz infaz yapmayacagimi nerden bildin :) saka bir yana kimse seni yargilamaz merak etme.
Gerçekten Tek Acısını Yaşadığım şey aşk acısı olsaydı hak verirdim
Bakın acınızı başka acılarla kıyaslamıyorum. O yorumu yaparken de öyle haybeye yapmadım. İşin daha kötüsü ne biliyor musunuz, bir dönüp bakarsınız o aşk acısı hayatınızda başka şeylere sebep olmuş. Bu kez oturur o sebep olduğu şeylere ağlar acı çekersiniz.Gerçekten Tek Acısını Yaşadığım şey aşk acısı olsaydı hak verirdim
Hayat Bana Babadan da gülmedi sevdiğim adamdan da En Büyük Acıyı Baba demek istemediğim insan yaşattı Yaşım daha 19 ama 19 yıla sığmayacak Acılarım varAblacim hayatta ne acilar var bilsen. Ask acisi ne ki tabi ki gececek.
Hayat Bana Öyle Tokatlar Attı ki Keşke Tek Acı Aşk Olsa baş edersin Ama Ne Babadan nede sevdiğim Adamdan Hiçbir şeyden yüzüm gülmedi Tek acı O değil Evet 19 yaşındayım Ama 19 yıla sığmayacak Acılarım var Şuan ağır basan taraf sevdiğim adamBakın acınızı başka acılarla kıyaslamıyorum. O yorumu yaparken de öyle haybeye yapmadım. İşin daha kötüsü ne biliyor musunuz, bir dönüp bakarsınız o aşk acısı hayatınızda başka şeylere sebep olmuş. Bu kez oturur o sebep olduğu şeylere ağlar acı çekersiniz.
Acılarınız geçer, kalbiniz ferahlar inşallah..Hayat Bana Öyle Tokatlar Attı ki Keşke Tek Acı Aşk Olsa baş edersin Ama Ne Babadan nede sevdiğim Adamdan Hiçbir şeyden yüzüm gülmedi Tek acı O değil Evet 19 yaşındayım Ama 19 yıla sığmayacak Acılarım var Şuan ağır basan taraf sevdiğim adam
AminAcılarınız geçer, kalbiniz ferahlar inşallah..
Hayat Bana Babadan da gülmedi sevdiğim adamdan da En Büyük Acıyı Baba demek istemediğim insan yaşattı Yaşım daha 19 ama 19 yıla sığmayacak Acılarım var
AminAllah feraha cikarsin insAllah.
Kusura bakma ama insanlar 40 yıllık evliliğini noktalıyor bitiriyor! Düzenini bozuyor! Sen tutmuş benim derdim var diyorsun dert mi bu Allah aşkına ya millet nelerle uğraşıyor !!!Emin Olun Başkasını Sevebileceğime inancım yok hem başka biri olsun istemiyorum insan 1 kez aşık olur Oda Onun Sonu olur En azından Benim Kitabımda böyledir
Herkesin derdi kendine büyüktür Yani Tutup da burda dert yarıştırmıyotuzKusura bakma ama insanlar 40 yıllık evliliğini noktalıyor bitiriyor! Düzenini bozuyor! Sen tutmuş benim derdim var diyorsun dert mi bu Allah aşkına ya millet nelerle uğraşıyor !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?