- 15 Ağustos 2020
- 31
- 10
- 1
- Konu Sahibi Minnosshele
-
PlatonikEsiniz mi? Sevgiliniz mi? Platonik mi? Orayi anlamadim.
Emin Olun Başkasını Sevebileceğime inancım yok hem başka biri olsun istemiyorum insan 1 kez aşık olur Oda Onun Sonu olur En azından Benim Kitabımda böyledirDegmez,seni daha cok seven birini bulunca unutur gidersin.Boyle uzuldugun icinde kendine kizarsin..
Geçmez Çünkü Bende Silinmeyecek İzler Bıraktı13 yaşından beri mi seviyorsunuz? Geçer. Üzülmeyin. İlk aşk tabi unutulmaz. Yeri ayrı kalır.
Evet Bugün tam 6 yıl6 yil platonik mi sevdiniz
Evet Bugün tam 6 yıl
Eğer Yanlış Anlamazsaniz özelden Konuşalım mı Çünkü Bende Telafisi Olmayan o kadar çok iz bıraktı ki uygun görürseniz tabi özelden konuşmak isterimKarsilikli sevip sevileceginiz biri cikar karsiniza. Neler gecmiyor ki bu hayatta. Uzuldugunuz zamana yazik.
Gün gelir başlarım ben böyle kitaba deyip yırtıp atıyor insan. Umarım o gün gelene kadar kendinizi çok yıpratmaz ve hayatınızda kalıcı sorunlara sebep olmazsınız..Emin Olun Başkasını Sevebileceğime inancım yok hem başka biri olsun istemiyorum insan 1 kez aşık olur Oda Onun Sonu olur En azından Benim Kitabımda böyledir
Ben de Telafisi olmayan öyle izler bıraktı ki bırakın telafi olmasını Yaşama isteğim bile yokGün gelir başlarım ben böyle kitaba deyip yırtıp atıyor insan. Umarım o gün gelene kadar kendinizi çok yıpratmaz ve hayatınızda kalıcı sorunlara sebep olmazsınız..
Senin onu sevdiğini biliyo muBen de Telafisi olmayan öyle izler bıraktı ki bırakın telafi olmasını Yaşama isteğim bile yok
Eğer Yanlış Anlamazsaniz özelden Konuşalım mı Çünkü Bende Telafisi Olmayan o kadar çok iz bıraktı ki uygun görürseniz tabi özelden konuşmak isterim
O dediğim cümleyi inşallah günün birinde tam anlamadan toparlanırsın. İnsan böyle 19-20 li yaşların başında aşk acısı yaşarken -ilk aşkıysa birde- hayat bitti ben de bittim sanıyor. Böyle yaşamak istemiyorum, ölmek istiyorum gibi beylik laflar ediyor. Yaş ilerleyince bu kez farklı sorunlarla karşılaşınca da ölmek istemiyorum deyip yaşama tutunmaya çalışıyor.Ben de Telafisi olmayan öyle izler bıraktı ki bırakın telafi olmasını Yaşama isteğim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?