Teşhis koyun demedim güzel arkadaşım benim,yaşayan var mı ne olduğu konusunda tecrübeli olan var mı diye merak ettiğim için sordum.Yarın zaten doktora gideceğim,sadece bilgi edinmek istedimTeşhisi bizmi koyacagiz burda¿
Siz varsınız aslındaGaz olabilir
Apandisit olabilir
Taş olabilir
Her şey olabilir
Doktora gidiniz
Teşhis koyun demedim güzel arkadaşım benim,yaşayan var mı ne olduğu konusunda tecrübeli olan var mı diye merak ettiğim için sordum.Yarın zaten doktora gideceğim,sadece bilgi edinmek istedim
Doğrudur.. çoğu kişinin gaz sancısımış bakalım benim ne çıkacakAynı şeyi yaşamış kişiler olsa bile teşhis farklı olabilir
Aynı şikayetle başvuran bir hastanın sancısı gazdır diğerinin apandisittir mesela
Doğrudur.. çoğu kişinin gaz sancısımış bakalım benim ne çıkacak
Ben sahte doktorum :))Siz varsınız aslındaŞaka bi yana evet yarın için iş yerimden izin aldım gideceğim bakalım.
gazdır. evli isen iki hafta gecikme gebelige işaret olabilir.Öncelikle konumu hastalıklar bölümüne açmıştım ama hiç cvp alamadım doğu yer olmayabilir diye tekrar buraya açıyorum diğerinin kapanmasını istiyorum
Arkadaşlar bu sabah lavaboya kalktım ve sonrasında alt karın bölgem ve vajinamda patlayacak gibi bir ağrı hissettim.Yaklaşık 40 dk sürdü yatamadım oturamadım iki büklüm kaldım öyle.Kasıklarım çıkıyo sandım.Hani gebe olsam düşük yapıyorum sanırdım o derece.
Vajinamda sızı yanma oldu ama alt karın bölgem patlıyo sandım resmen neden olabilir bu bunu yaşayan var mı?
Ayrıca adetim 2 hafta gecikti o yüzden yaşamış olabilirmiyim bunu?
Öncelikle konumu hastalıklar bölümüne açmıştım ama hiç cvp alamadım doğu yer olmayabilir diye tekrar buraya açıyorum diğerinin kapanmasını istiyorum
Arkadaşlar bu sabah lavaboya kalktım ve sonrasında alt karın bölgem ve vajinamda patlayacak gibi bir ağrı hissettim.Yaklaşık 40 dk sürdü yatamadım oturamadım iki büklüm kaldım öyle.Kasıklarım çıkıyo sandım.Hani gebe olsam düşük yapıyorum sanırdım o derece.
Vajinamda sızı yanma oldu ama alt karın bölgem patlıyo sandım resmen neden olabilir bu bunu yaşayan var mı?
Ayrıca adetim 2 hafta gecikti o yüzden yaşamış olabilirmiyim bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?