- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
İyi mi geliyor ?? Biraz sakinledim ama bacağıma kramp girdi geçmiyor çok kötü oldum..Tv acmayi dene?
Arkadas olur dedim yani. Evde ses iyidirİyi mi geliyor ?? Biraz sakinledim ama bacağıma kramp girdi geçmiyor çok kötü oldum..
Nereye gidecegimi bilemedim psikologa mi psikiyatra mi gitmeli,hangi doktora gitmeli,hangi hastahaneye gitmeli..Arastiriyorum netten ama herkes bir laf atmis ortaya napicagimi bilemedimNeden gidemedin ki gecen ki konudan beri bi doktora gitsen cok daha iyi olur senin icin bak boyle erteleyerek kendinide yakinlarinida uzdugunle kalirsin belki bi ilac yada tavsiye verir doktor hic durma kalk git bugun
Var her ikiside var ama psikiyatri ye git .Psikolog randevusu alamayabilirsin hemen psikiyatri yonlendirebilir.Psikiyatra mi yoksa psikologami gitmemi onerirsiniz?Bir de devlet hastanelerinde psikolog var mi?Ozellerde ucretler ne kadar yardimci olur musunuz..Hicbir sey hakkinda fikrim yok..Bu korkudan kurtulmama yardimci olun nolur ben bir daha asla bunu yasamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?