• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyordum az kalsın..

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Kizlar daha once size konu acip yazmistim.Depresyonda oldugumu soylemistiniz.Suan cok kotu birbsey yasadim.Hala etkisi uzerimde canimdan can gitti çok korktum.Hala nefes nefeseyim çok korktum.Nefesim duzelmiyor agliyorum korku icindeyim hala.Birden uyandim gece terler icinde oda uzerime uzerime geldi kalbim duracak gibiydi duvarlar kiskac gibi kapatacakti aglamaya basladim kendimi balkona zor attim hala nefesimi tutamiyorum.Cok korkunctu icimndaraldi boguluyordum.Balkonda bile kendimi sakinlestiremedim.Çok korkuyorum sizden baska biriyle irtibatim yok telefonumda bozuldu attik bugun.Babamin telefonundan girip size yaziyorum.Çok korkuyorum bacaklarim ayaklarim kramplar icinde sakinleyemiyorum..

Psikiyatra mi yoksa psikologami gitmemi onerirsiniz?Bir de devlet hastanelerinde psikolog var mi?Ozellerde ucretler ne kadar yardimci olur musunuz..Hicbir sey hakkinda fikrim yok.. :( Bu korkudan kurtulmama yardimci olun nolur ben bir daha asla bunu yasamak istemiyorum

Neden gidemedin ki gecen ki konudan beri bi doktora gitsen cok daha iyi olur senin icin bak boyle erteleyerek kendinide yakinlarinida uzdugunle kalirsin belki bi ilac yada tavsiye verir doktor hic durma kalk git bugun
Nereye gidecegimi bilemedim psikologa mi psikiyatra mi gitmeli,hangi doktora gitmeli,hangi hastahaneye gitmeli..Arastiriyorum netten ama herkes bir laf atmis ortaya napicagimi bilemedim

erenköyde psikiyatrist e sıra al.onlar seni psikoloğa yönlendirir eğer gerekli görürlerse

Ya panik atak olabilir, ya da ruya görüp etkisinde kalmışsınızdır ruya gördüğünüzü de hatırlamıyorsunuzdur

dua et bol bol suyu çok iç derin nefes al. ilk fırsatta dr git geçmiş olsun

panik atak geçirmişsin canım sakin ol. kafanın içindekiler bu seni etkileyenler. merak etme. ama bir an önce doktora görün.

geçmiş olsun. yalnız kalmayın evinizde yanınızda hep biri olsun birde yardım almayı deneyin.

Psikiyatra mi yoksa psikologami gitmemi onerirsiniz?Bir de devlet hastanelerinde psikolog var mi?Ozellerde ucretler ne kadar yardimci olur musunuz..Hicbir sey hakkinda fikrim yok.. :KK43: Bu korkudan kurtulmama yardimci olun nolur ben bir daha asla bunu yasamak istemiyorum
Var her ikiside var ama psikiyatri ye git .Psikolog randevusu alamayabilirsin hemen psikiyatri yonlendirebilir.
Yaşadığınız durum da panik atak.Doktora gitmeniz şart.

Panik atak ya da kaygı bozukluğuna benziyor.Rahat nefes alabileceğin bi yere geçip diyaframdan sakin ve yavaşca nefes alıp ver.Düzelene kadar.Ciğerden değil diyaframdan ama..Geçmiş olsun..

Normal devlet hastanesine acile git. Ordan sana bazi testler yaparlar dahiliyeye yollarlar. Eger sorun psikolojikse onlar yonlendirir psikologa. Var devlet hastanelerinde psikologlar. Fakat oncesinden diger testleri yapmanda fayda var. tekrar boyle hissettigin zaman bi buzdolabi poseti al ve altindan kucuk parmaginin ucu seklinde delik ac o posetten nefes al nefesin hafiften duzeldigini hissedene kadar. Cok gecmis olsun

Back