Ölüyor muyum?

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Arkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin

Eklentiler

• D0D85168-4B63-43C0-8F71-1779281FFF66.webp
    D0D85168-4B63-43C0-8F71-1779281FFF66.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 3.876
Pek bilgim yok. Ama tanidigim bir kadin da zamaninda kanli balgam cikardi suan hala yasiyor.
Yani kanli olunca biraz dusundurucu..ama olumcul birsey degildir korkmayin.
Gecmis olsun

Pek bilgim yok. Ama tanidigim bir kadin da zamaninda kanli balgam cikardi suan hala yasiyor.
Yani kanli olunca biraz dusundurucu..ama olumcul birsey degildir korkmayin.
Gecmis olsun
Tesekkur ederim kan testlerimden filmine hepsi supheli daha 25 yasimdayim oysaki dr.Hemen verem diyemeyiz bi arastirilsin diyo ölücem!

Verem olan bir arkadaşım var. Bu yaz oldu. Hatta önce kanser zannettiler ama sonradan kesinleşti verem olduğu. Totalde bir ay hastanede yattı. Eşine ve bebeğine de test yaptılar bulaşmış mı diye. Onlarda bir şey çıkmadı. Aslında 1-2 hafta yatıyormuş genelde hastalar ama onun kullanması gereken bir ilaca alerjisi çıktığı için süreç uzadı. Hastanede de gezdi, dizi izledi filan. Hani öyle bakıma muhtaç filan olmadı.

Yani veremse de korkmayın. İlaçlarınızı kullanırsınız, bir süre hastanede yatarsınız geçer gider.

Kan değerleri herşeyi söylemez bu yüzden kesin birşey söylemek zor. Sizden balgam örneği isteyecek ve balgam üzerinde çalışma yaparak kesin birşey söyleyecekler. Fakat ben başlık ve konuyu çok alakasız buldum. Hemşireyim belki binlerce veremli hasta görmüşümdür çünkü bir yıl verem savaşta çalıştım. Ve ilaçlarını kullanıp doktorların direktiflerine uyan yüzlerce hastanın takibinin bırakıldığını gördüm. Kalan yüzlercesi veremi daha şiddetli olduğundan benden sonra iyi olmuş olabilir. Verem iseniz bile kahrolacak mahvolacak bir durum değil.

Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
behset misin acaba allah yardimcin olsun

Kan değerleri herşeyi söylemez bu yüzden kesin birşey söylemek zor. Sizden balgam örneği isteyecek ve balgam üzerinde çalışma yaparak kesin birşey söyleyecekler. Fakat ben başlık ve konuyu çok alakasız buldum. Hemşireyim belki binlerce veremli hasta görmüşümdür çünkü bir yıl verem savaşta çalıştım. Ve ilaçlarını kullanıp doktorların direktiflerine uyan yüzlerce hastanın takibinin bırakıldığını gördüm. Kalan yüzlercesi veremi daha şiddetli olduğundan benden sonra iyi olmuş olabilir. Verem iseniz bile kahrolacak mahvolacak bir durum değil.
veremde 40 derece ates olur

Bir akciğer filmi çekilmedi mi, sadece kan tahlilinden teşhis nasıl koyacak, ayrıca uzman doktora görünmeniz gerekiyor, tahriş nedeniyle de kanlı balgam gelmiş olabilir,

ARKADASlar toplu cevaplayacagim.Akciger film i cekildi yanliz dr. Bu konudada bisi solemedi benim kesin su diyebilcegim bi durum degil bi konunun uzmani arkadasm ama bi kitle bi kist olabilir o tani koyaciktir dedi.Yani VEREMSEN NOLMUS diyenlere soyluyorum ne demek nolmus Evet oldurmez belki bu bunyeden bunyeye gore degisir.Ayrica benim 6 aylik bi bebegim benden baska bakicak kimsesi yok hadi kendmi gectm ya ona bulasirsa ya da bulastiysa bu verem se ben zaten kahrimdan olurum veremden degil.Tesekkurler iyi kotu yorumlariniz icin herkes kendi gb.

Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.

Back
X