How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Oluum yrmyor

arkadasımla aynı ay doğmustu kızlarımız onunki 10 aylıktı yürümeye basladı bende çok üzülüyordum benimki daha emeklemiyordu bile 13 aylıktı bir baktıkti kanepeler arası normal yürüyor her çocuk bir olmuyor kimi erken kimi geç çok fazla sorun yapmaya gerek yok bence

Ya oğluşum 15 aylık oldu ama hala yürümüyo, aynı durumu yaşayanlat varmı ne yapmam gerekiyor acaba?

Canim bir doktora gidip check-up yaptirmakta fada var. Fazla endiselenme bazi cocuklar 3 yasina kadar yuruyemedigi oluyor. Benim kresteki cocuklara bakiorum. Bir cocuk 2 yasini doldurmak uzere yurumuor cuunku cok tembel:)) zamana ihtiyac var:)) Ama mutlaka doktora gitmekte fayda var. Ben olayin psikolojik durumundan bahsettim.

canım ben hemşireyim.normal büyüyen bir bebek yaklaşık 10 aylıkken emeklemeye başlar bir yaşında da yardımla adım atar..kemik gelişiminde yetersizlik olduğunu düşünüyorum.bağlı olduğun sağlık ocağına götürüp boyunu kilosunu ölçtür.doktora da mutlaka götür.kemik geliştirici damlalar veriyorlar

normal büyüyen bebek 10 aylikken emeklemeye baslar demissiniz
fakat benim cocuk dr umda her bebek emeklemek zorunda degil diyor
mesela benim oglum 11 bucuk aylik ve emeklemiyor

Ya oğluşum 15 aylık oldu ama hala yürümüyo, aynı durumu yaşayanlat varmı ne yapmam gerekiyor acaba?

benim bi kac tanidigimn bebegi var her ikisininkide 16 aylikken yürüdüler
hic korkma canim herhangi bi saglik sorunu yoksa elbetteki yürüyecekler er yada gec
ama icinin rahatlamasi icin bebeginin dr uyla bi konus bakalim o neler diyecek

Son düzenleme:
benim bi kac tanidigimn bebegi var her ikisininkide 16 aylikken yürüdüler
hic korkma canim herhangi bi saglik sorunu yoksa elbetteki yürüyecekler er yada gec
ama icinin rahatlamasi icin bebeginin dr uyla bi konus bakalim o neler diyecek

kesinlikle katılıyorum
zaten biz annelerin yaptığı en büyük yanlışda bu başkalarının çocuklarına bakıp aynı performansı kendi çocuğumuzdan beklememiz çok duyuyorum ben etrafımda geç yürüyen çocukları ama sağlıkları da gayet yerinde sehnazın dediği gibi için rahat etsin diye bi götür baktır bebeğine ama evham yapma inşallah herşey yolundadır

Mrb kizlar, benim kizim tam 17 aylik ama yurumuyor, cok hizli surunuyor, tutunarak yuruyor, ama kendi basina yurumek istemiyor, cok denedik, ama ellerinden tutup yurutturunce kiziyor, ve yere cokup surunuyor. Ne yapacagiz bilmiyorum, herkez bu kiz hala yurumuyor mu diyor, moralim cok bozuluyor, doktora da sorduk, birseyi yok yurur sonra diyor.

Back