- Konu Sahibi binnur2008
Ya oğluşum 15 aylık oldu ama hala yürümüyo, aynı durumu yaşayanlat varmı ne yapmam gerekiyor acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dandını.........ne alaka canım yaaaaaa merak etme yurucek zamanını beklıyo a nnesı her cocuk farklıdır ........bekle azcık .........gor bak katacak ortalığı bırbırıne.........
merhaba benim oğlumda tam 14 aylık olduğu gün kalktı yürüdü geç yürümesinin sebebide yürümeye ihtiyaç duymamasıydı bence çü nkü o kadar hızlı emekliyorduki yürümesine gerek kalmıyodu gamyoncuiremsu eğer bebeişin bir yerden tutunup kalkıyorsa ve sıralıyorsa eninde sonunda yürüyecektir bizim doktorumuzda 18 aya kadar zamanı var demişti o kadar üzülüyordumki acaba gelişimi geridenmi geliyor diye ama sen ne kadar üzülürsen üzül onlar vakti saati gelince ayağa kalkıp yürüyor
benim kız da 13 aylık ve yürümüyor...kendimi suçlu hissediyorum:gitme: biyerlerde hata yaptım galiba...senağlama
Ya oğluşum 15 aylık oldu ama hala yürümüyo, aynı durumu yaşayanlat varmı ne yapmam gerekiyor acaba?