How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Oluum yrmyor

canım ben hemşireyim.normal büyüyen bir bebek yaklaşık 10 aylıkken emeklemeye başlar bir yaşında da yardımla adım atar..kemik gelişiminde yetersizlik olduğunu düşünüyorum.bağlı olduğun sağlık ocağına götürüp boyunu kilosunu ölçtür.doktora da mutlaka götür.kemik geliştirici damlalar veriyorlar

her çocuk aynı değil ben 2 yaşına doğru yürüyen biliyorum.kimi bebek hiç emeklemez bebeğini zorlama korkmasın.bu bile geç yürümesine sebeb olur.şimdi yürümesi için ilk adım oyuncakları var denesene

benim kızımda 14.5 aylıkken yürüdü merak etme yürür her
çocuğun gelişimi farklı sonuçta ama yinede bi doktora götür
için rahat etsin.

hiç adım atmıyomu, benim oğlum da 14 aylık tam yürüdü ama, 10 aylıktan itibaren adım atmaya başlamıştı. eğer hiç adım da atmıyosa bi göstermende fayda var derim.

ben engelli çocuklarla çalışyorum canım. hastalarım daha ziyade bebekler. o yüzden cevap yazma ihtiyacı hissettim.
eğer oğlunda bir problem olsaydı mutlaka şimdiye kadar farkederdin ama sen yine de bir çocuk doktoruna ve fiizik tedaviye götür ki için tam rahat olsun.
bazen ufak denge bozuklukları gibi şeyler yürümeyi geciktirebiliyor.
umarım yoktur tabi ama varsa bile tedavisi oldukça kısa ve basit diyebilirim.

benım oglumda 15 aylıkken yurudu.bende dr umuza sormustum oda 18 aya kadar uzaması normal demıstı...

Benim kızım 17 aylık yürümüştü. Bu konuda en doğru yönlendirmeyi çocuğunuzu takip eden doktoru verecektir. Gelişimsel bir problem yoksa çok da üzmeyin kendinizi. Bence öncelikle doktorunuza bu durumu iletin.a.s.

merhaba benim oğlumda tam 14 aylık olduğu gün kalktı yürüdü geç yürümesinin sebebide yürümeye ihtiyaç duymamasıydı bence çü nkü o kadar hızlı emekliyorduki yürümesine gerek kalmıyodu gamyoncuiremsu eğer bebeişin bir yerden tutunup kalkıyorsa ve sıralıyorsa eninde sonunda yürüyecektir bizim doktorumuzda 18 aya kadar zamanı var demişti o kadar üzülüyordumki acaba gelişimi geridenmi geliyor diye ama sen ne kadar üzülürsen üzül onlar vakti saati gelince ayağa kalkıp yürüyor

benim kızım 17 aylık ama hala yürümüyor.1 yaşındayken emeklemeye 14 aylıkken de koltuklarda sıralamaya başladık. popusu üzerinde ilerliyor ve yürüme ihtiyacı duymuyor.15 gündür "tay tay" duruyor ve yeni yeni 3-4 adım atmaya başladı.kendimize sıkıntı yapıp norolojiden tutun,ortopediye kadar birçok doktora gittik,birçok testten geçtik.Hiçbir rahatsızlığımız çıkmadı.hatta batıl inançlara bile kapılıp,ayak bağını bile kestirdik :( 1 yaşından beri niye yürümüyor diye o kadar üzüldük ki anlatamam. ama şu an 18 aylıkken yürümüş olur diyorum ve gönlüm rahat.boşuna üzülmüşüm.siz gönlünüzü ferah tutun ve 18 aya kadar bekleyin,hala yürümüyorsa bir doktora başvurursunuz.

kızım yürüyor,18. ayını beklemedi bile.yukarıdaki yazımdam 3 gün sonra yürümeye başladı.18. aya kadar sabretmek lazım...

benim kız da 13 aylık ve yürümüyor...kendimi suçlu hissediyorum:gitme: biyerlerde hata yaptım galiba...senağlama

canım dandını.........ne alaka canım yaaaaaa merak etme yurucek zamanını beklıyo a nnesı her cocuk farklıdır ........bekle azcık .........gor bak katacak ortalığı bırbırıne.........

benim oğlumd 1 YAŞINDA emekledi 17 aylık iken yürüdü doktora götürmüştüm merak etmeyin sorun yok yürür demişti şimdide hızına yetişemiyorum koşuyo yürümüyo:emir_bebek:

canım dandını.........ne alaka canım yaaaaaa merak etme yurucek zamanını beklıyo a nnesı her cocuk farklıdır ........bekle azcık .........gor bak katacak ortalığı bırbırıne.........

inşallah canım...bigün uyandığımda yürüyor olur...18 aylık yürümüşüm bana mı çekti acaba?şimdiden her çocuğun kendine özgü olduğunu kabul etmem gerekir sanırım...desteğin için çok sağol...

Canım üzme kendini, bilmiyorum halen yürümedimi ama bir sorun olsa bacaklarında falan sen, sen farketmesende dr.u farkederdi durumu, tembellik yapıyordur, keyifçi olcak herhalde seninki. yerimseniben

merhaba benim oğlumda tam 14 aylık olduğu gün kalktı yürüdü geç yürümesinin sebebide yürümeye ihtiyaç duymamasıydı bence çü nkü o kadar hızlı emekliyorduki yürümesine gerek kalmıyodu gamyoncuiremsu eğer bebeişin bir yerden tutunup kalkıyorsa ve sıralıyorsa eninde sonunda yürüyecektir bizim doktorumuzda 18 aya kadar zamanı var demişti o kadar üzülüyordumki acaba gelişimi geridenmi geliyor diye ama sen ne kadar üzülürsen üzül onlar vakti saati gelince ayağa kalkıp yürüyor

benim kızım 10 buçuk aylıkken yürüdü, oğlum 15 aylık, 1 aydır falan yürüyor, evet bencede gerek duymadı oğlum,çünkü 8 aylıktan beri koltuk tepelerinde.
12 aylıktı beşiğinden çıkıp, yatağa, ordanda yere iniyordu, çok hareketliydi, yürümesede fazlasıyla işini görüyordu.

benim kız da 13 aylık ve yürümüyor...kendimi suçlu hissediyorum:gitme: biyerlerde hata yaptım galiba...senağlama

nasıl böyle düşünürsün, ne yapabilirsinki sen, yürüme zamanı gelince bağlasanda durmaz.

Back