Selam kızlar iyi akşamlar öncelikle.İs konusu ilgili daha önce açmıştım üç buçuk aydır işsizim mesleğim sekreterlik toplamda dört buçuk beş seneye yakın tecrübem var.İs bulmak bu dönemde sıkıntılı ilandaki özelliklere uyup mesafe iki saat olunca toplam dört beş saat yol sürüyor.Sekreterden on muhasebe bilgisi isteyen ilanlar olunca bunlara da basvuramiyorum çünkü muhasebe bilgim yok.Arayan dönüş yapan sayısı çok az bir matbaa firması olan vermişti sekreterlik için başvurdum görüşmeye gittim ama müşterilere çay kahve ikramı yani çaycı yok firmada hem müşteri hem de yöneticilere ikram yapılacak onlar beni beğendi sanırım tecrübem olduğunu diksiyonunuz düzgün falan dedi ama sürekli müşteri gelir mi çay kahve ikrami cayi kahveyi yapan ben olacağım.Daha önce çalıştığım yerlerde çaycı vardı yani ben o işten erken çıktığı zaman yapıyordum o dört bucukta çıkardı ama şimdi bütün ikram işleri bende olacak olumlu donerlerse eğer sizce ne yapmalıyım.Bir yandan işsizliğin verdiği psikoloji bir yanda ne yapmalıyım sorusu.
Bu arada İBB'nin uzaktan eğitim programına kaydoldum on muhasebe ve ileri Excel uygulamalari programı başarılı olunursa sertifika veriliyor .Umarım alırım .
Bu arada İBB'nin uzaktan eğitim programına kaydoldum on muhasebe ve ileri Excel uygulamalari programı başarılı olunursa sertifika veriliyor .Umarım alırım .