Denk düşmemek olur mu istediğim

Valla panpa bence soyle 1-2 ay en azindan gitsen, ortamlara girsen baska firsatlar ve is baglantilari onune gelir diye dusundum. Bir de soyle bir durum var, buyuk sirketler genelde ayni tarafta oluyor Levent gibi (Istanbullu degilim kusuruma bakmayin) yani burasi uzaksa diger buyuk sirketler de muhtemelen uzak duser diye dusundum. Bilemedim daha yakinda is odakli semt var mi?

Yine de sen bilirsin tabi. Yani ben fikrimi degistirdim, isi kabul ediyorum dersen gelme demezler benc eger istersen.
Tekstil firmasında sekreterlik çok zor. Herkes bir şey bekliyor senden ve sonunda hiç bir iş yapmamış gibi oluyorsun. Bence girmemeli

C captain price canım yani öyle yere girsem de üç işi yapsam insan bölünüyor temizlik ayrı çay kahve bulaşık bir yanda sekreterlik işleri zor olur
Çok paraya ihtiyacın yoksa istediğin kadar bekle bence. Aradığın gibi bir iş umarım bulursun. Bir buçuk ay çok kısa bir süre.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom yok canim doğru dedin büyük şirketler Maslak levent tarafında onlar daha yakin metro ile ulaşım elli dk kırk beş dk falan ama bu tekstil firması büyükçekmece tarafında yani cok uzak bir buçuk saat trafiksiz trafiğe kalınırsa iki saate yakın

Valla benim icimde gayet iyi hisler var buraya gitmelisin diye dusunuyorum. Hayirlisi olsun.

Bugün kurumsal bir firma ile görüştum Skype üzerinden sekreterlik ilanı için güzel geçti gibiydi ama üç hafta önce ilan vermişti ikinci görüşmeler de olacak kaç kişi kalır ikinci görüşmeye bilmiyorum ama olumlu ya da olumsuz telefon e-mail üzerinden dönüş yapacağız dedi.Yoneticinin sekreteri ayriymis telefonlara cevap verme gelen kişileri karşılama kargolar o kadar dedi .Çay kahve temizlik hiçbiri yok .
Servis var yemek burdan haftasonu yok dedi

X