• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumun Kula yok, Kulaksz

rabbım kısa zamanda sağlığına kavustursun. benımde bır kulağım duymuyor. merak etme bu konuda eksıklık hıssetmedım hıc farketmedım bıle:))
umarım estetık sorununud halldersınızde en azından goruntude problem olmaz canım.

Allah razı olsun sağol canım benim:emir_bebek:

merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun benimde 2,5 yaşında kızım var onunda sağ kulağı doğuştan gelişememiş kulak deliğide kapalı ama duymasında bi problem yok. doktorların söylediğine göre 5-6 yaşlarında birkaç tane estetik ameliyat olacakmış. siz ne yaptınız oğlunuz ameliyat oldu mu sizi çok iyi anlıyorum şuan bende çok üzülüyorum bu duruma süreli düşünüyorum nasıl olacak ne olacak diye ama belirsiz bana yazarsanız çok sevinirim

evet arkadaşlar oğlumun doğuştan sağ kulağı eksik ve kıvrık kulak deliğide kapalı bu yüzden o kulağıyla hiç birşey duyamıyor 2005 doğumlu bir dizi ameliyatlar geçirecek ve kendi vücudundan kulak yapılacak gerçekten çok zor acılar paylaşıldıkça azalırmış gelin sizde yarama merhem olun kulak agenezisi denilen bu rahatsızlıkla ilgili ne biliyorsanız benimle paylaşın bende bilgilerimi sizinle paylaşayım belki bir yakınınızda yada etrafınızda konu komşunuzda daböyle olanlar vardır haberlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürlera.s.:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba ,

hiç üzülmeyin lütfen benim eşiminde aynı şekilde doğuştan 37 yaşında o zamanın şartlarında hacettepede tam 7 ameliyat geçirmiş çok zor dönemlermiş k.v öyle diyor ..duyuyor ama kapalı şuanda en son ameliyatında açılacakmış artık dayanamamış..benim ona söylediğim keşke hiç olmasaymış boşuna çok acılar çekmiş çünkü diğeri gibi değil yine dikkat çekiyor değişen birşey yok..biz onu böyle seviyoruz..çocukken belki zor olacaktır ama büyüyünce oda alışacak ..siz güçlü olun ve onu hazırlayın lütfen..

Back