• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumun Kula yok, Kulaksz

Çok büyük geçmiş olsun. Allah çaresiz dert vemesin.

ben yanık sebebiyle kulağını kaybeden birini tanımıştım. Kulak tamamen erimişti yanarak. Daha sonra plastik cerrahlar kulak yapmışlardı ve gerçeğine çok yakın olmuştu..

Umarım bu zor günleri çabuk atlatırsınız.. Hepinize Allah sabır versin arkadaşım..

canım benim sen dediğin kulağı gördünmü protezmi yoksa kendi vücüdundanmı hanği şehirden ve yaşı hangi yaşta yapılmış bana öğrenip bilgi verirmisin:emir_bebek:

çok geçmiş olsun cnm böle bi bilgiye sahip değilimn ama duyarsam okursam paylaşırım muhakkak

allah acil şifalar versin canım, eminim ameliyatla oğluna kıkırdak dokusundan dış kulak yapacaklardır, ancak iç kulak yapısı gelişmişmi oğlunun, sadece görüntü olarak mı düzelecek yoksa işitme yetisi de kazanacak mı, tekrar geçmiş olsun.

tatlım iç kulak var yanlız kemiklerde biraz yamukluk var buda yüzde 60 ila 65 arası duymasını sağlıyacak zaten hiçbir insan yüzde 100 duymazmış doktorlar 5 ila 7 ameliyat olabilir dedi ben öyle hasta 3 tane gördüm ama kulak olmamıştı çünkü protezdi bizim vücudundan olacak ben ama öyle sonuçta görmedim merakım bu yüzden:emir_bebek:

evet arkadaşlar oğlumun doğuştan sağ kulağı eksik ve kıvrık kulak deliğide kapalı bu yüzden o kulağıyla hiç birşey duyamıyor 2005 doğumlu bir dizi ameliyatlar geçirecek ve kendi vücudundan kulak yapılacak gerçekten çok zor acılar paylaşıldıkça azalırmış gelin sizde yarama merhem olun kulak agenezisi denilen bu rahatsızlıkla ilgili ne biliyorsanız benimle paylaşın bende bilgilerimi sizinle paylaşayım belki bir yakınınızda yada etrafınızda konu komşunuzda daböyle olanlar vardır haberlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürlera.s.:emir_bebek::emir_bebek:

Canıım herşeyin çaresi var şimdi ne olmuş yani
Allah uzun,mutlu ömürler versin.Benim kızımında bir kulağı diğerinden azcık küçük.
asimetrik yani.Ama çok tatlı bir bebek...

Böbreklerinde bir sorun var mı canım?Kulakta anomali olması böbrekte bir rahatsızlığa işaret olabilirmiş bize öyle demişlerdi
bişey çıkmadı şükür.Büyüdükçe de fark kapanıyor gibi.a.s.

Canıım herşeyin çaresi var şimdi ne olmuş yani
Allah uzun,mutlu ömürler versin.Benim kızımında bir kulağı diğerinden azcık küçük.
asimetrik yani.Ama çok tatlı bir bebek...

Böbreklerinde bir sorun var mı canım?Kulakta anomali olması böbrekte bir rahatsızlığa işaret olabilirmiş bize öyle demişlerdi
bişey çıkmadı şükür.Büyüdükçe de fark kapanıyor gibi.a.s.

tatlım ilgin için teşekkürler senin kızınada üzüldüm büyüdükçe farkın kapanması güzel.tomografi sonucu böbrek ve böbrek üstü bezlerinde sorun çıkmadı sadece dış kulak eksik zaten rütin kontrolleri yapılıyor :emir_bebek:

evet arkadaşlar oğlumun doğuştan sağ kulağı eksik ve kıvrık kulak deliğide kapalı bu yüzden o kulağıyla hiç birşey duyamıyor 2005 doğumlu bir dizi ameliyatlar geçirecek ve kendi vücudundan kulak yapılacak gerçekten çok zor acılar paylaşıldıkça azalırmış gelin sizde yarama merhem olun kulak agenezisi denilen bu rahatsızlıkla ilgili ne biliyorsanız benimle paylaşın bende bilgilerimi sizinle paylaşayım belki bir yakınınızda yada etrafınızda konu komşunuzda daböyle olanlar vardır haberlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürlera.s.:emir_bebek::emir_bebek:

çok geçmiş olsun rabbimden açil şifalar diliyorum size

Allah acil şifalar versin inşallah zor bir süreç ama sonucu düşünün herşey güzel olacak Allah'ın izni ile

Allah acil sifalar versin umarimki oglunuz en kisa zamanda iyilesir:Saruboceq:

rabbım kısa zamanda sağlığına kavustursun. benımde bır kulağım duymuyor. merak etme bu konuda eksıklık hıssetmedım hıc farketmedım bıle:))
umarım estetık sorununud halldersınızde en azından goruntude problem olmaz canım.

geçmiş olsun inşallah amaliyatlar başarılı olur çok acı çekmez inşallah minik yavrun herşey yolunda gider inşallah sen yanında oldugun sürece o acıları geçer annesi çabucak iyileşir inşallah oğlun

Back