Olumun Kula yok, Kulaksz

canım benim sen dediğin kulağı gördünmü protezmi yoksa kendi vücüdundanmı hanği şehirden ve yaşı hangi yaşta yapılmış bana öğrenip bilgi verirmisin

çok geçmiş olsun cnm böle bi bilgiye sahip değilimn ama duyarsam okursam paylaşırım muhakkak

tatlım iç kulak var yanlız kemiklerde biraz yamukluk var buda yüzde 60 ila 65 arası duymasını sağlıyacak zaten hiçbir insan yüzde 100 duymazmış doktorlar 5 ila 7 ameliyat olabilir dedi ben öyle hasta 3 tane gördüm ama kulak olmamıştı çünkü protezdi bizim vücudundan olacak ben ama öyle sonuçta görmedim merakım bu yüzden

Canıım herşeyin çaresi var şimdi ne olmuş yani
Allah uzun,mutlu ömürler versin.Benim kızımında bir kulağı diğerinden azcık küçük.
asimetrik yani.Ama çok tatlı bir bebek...

Böbreklerinde bir sorun var mı canım?Kulakta anomali olması böbrekte bir rahatsızlığa işaret olabilirmiş bize öyle demişlerdi
bişey çıkmadı şükür.Büyüdükçe de fark kapanıyor gibi.a.s.

tatlım ilgin için teşekkürler senin kızınada üzüldüm büyüdükçe farkın kapanması güzel.tomografi sonucu böbrek ve böbrek üstü bezlerinde sorun çıkmadı sadece dış kulak eksik zaten rütin kontrolleri yapılıyor

çok geçmiş olsun rabbimden açil şifalar diliyorum size

Allah acil şifalar versin inşallah zor bir süreç ama sonucu düşünün herşey güzel olacak Allah'ın izni ile

Allah acil sifalar versin umarimki oglunuz en kisa zamanda iyilesir:Saruboceq:

rabbım kısa zamanda sağlığına kavustursun. benımde bır kulağım duymuyor. merak etme bu konuda eksıklık hıssetmedım hıc farketmedım bıle:))
umarım estetık sorununud halldersınızde en azından goruntude problem olmaz canım.

geçmiş olsun inşallah amaliyatlar başarılı olur çok acı çekmez inşallah minik yavrun herşey yolunda gider inşallah sen yanında oldugun sürece o acıları geçer annesi çabucak iyileşir inşallah oğlun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…