Olumun Kula yok, Kulaksz

ebrulimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
16
0
48
evet arkadaşlar oğlumun doğuştan sağ kulağı eksik ve kıvrık kulak deliğide kapalı bu yüzden o kulağıyla hiç birşey duyamıyor 2005 doğumlu bir dizi ameliyatlar geçirecek ve kendi vücudundan kulak yapılacak gerçekten çok zor acılar paylaşıldıkça azalırmış gelin sizde yarama merhem olun kulak agenezisi denilen bu rahatsızlıkla ilgili ne biliyorsanız benimle paylaşın bende bilgilerimi sizinle paylaşayım belki bir yakınınızda yada etrafınızda konu komşunuzda daböyle olanlar vardır haberlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürlera.s.:emir_bebek::emir_bebek:

geçmiş olsun canım,inşallah en az acıyla atlatırsınız

canım ilk defa duydum böyle bir şey ve çok şaşırdım...
Allah şifalar versin...
daha büyük dert vermesin inşallah herşey yolunda giderde oğlun sağlığına kavuşur

allah acil şifalar versin canım, eminim ameliyatla oğluna kıkırdak dokusundan dış kulak yapacaklardır, ancak iç kulak yapısı gelişmişmi oğlunun, sadece görüntü olarak mı düzelecek yoksa işitme yetisi de kazanacak mı, tekrar geçmiş olsun.

benim kuzenimin kızıda aynı senin oğlun gibi canım.
kulak kemiği yok sankii o bizde olan deliğe doğru kapanmış bir halde..
kız 10 yaşında şuan ve hala ameliyat olmadı sanırım 18 yaşında estetik operasyon geçirecek..
doktorlar doğdugu günden beni birçok doktora götürdüler.. allahtan duymasında bir problem yok dediler.. sadece deliğin önü kapalı oldugu için fazla duyamıyor... açılınca düzelicek.. bu sadece görünüş oalrak bir değişlik... o da kızının saçlarını hep küt kesiyor belli olmasın diye çünküü görenler direk cahil kadınlar ayyyy bu ne diye kıza yapışınca kız üzülüyor minik ne anlar kötü birşey sanıyor...
Yani bunda kötü birşy yok ufak bir operasyonla düzelecek birşey diye biliyorum sende canını sıkma hayırlısıyla düzelecek senin oğlununda.. allah daha büyük dert vermesin :Saruboceq:

geçmiş olsun canım inş hayırlı sonuçlar alırsınızda acınızı en az bi şekilde atlatırısnız
dularımız seninle ve yavrunla

geçmiş olsun canım tıp ilerledi inş çaresi çoktur

Büyük geçmiş olsun canım,
İnşallah yavrun sağlığına,
Sizde mutluluğunuza kavuşursunuz.

çok geçmiş olsun arkadaşım .Allahtan artık tıp çok ilerledi neler yapıyorlar neler . sen hiç üzülme herşey düzelecektir

Allah acil şifa versin canım geçmiş olsun:çok üzgünüm: Üzülme sakın artık çoğu şey tıpta mümkün ve başarılı bir şekilde yapılıyo... İlk defa böyle birşey duyuyorum bende..

gecmis olsun canim,ameliyatlarla kizinin duzelecegine eminim,,
saglikli mutlu gunler dilerim:Saruboceq:

allah yardımcınız olsun.duymasında bi problem yokturdur kulak yapılıncada sorun kalmaz işallah..

Çok geçmiş olsun canım Umarım en kısa zamanda düzelir.Sağlıklı günler

Çok büyük geçmiş olsun. Allah çaresiz dert vemesin.

ben yanık sebebiyle kulağını kaybeden birini tanımıştım. Kulak tamamen erimişti yanarak. Daha sonra plastik cerrahlar kulak yapmışlardı ve gerçeğine çok yakın olmuştu..

Umarım bu zor günleri çabuk atlatırsınız.. Hepinize Allah sabır versin arkadaşım..