Siz ne kadar fiyata ameliyat oldunuz? Ya ben instagramdan yaptığı ameliyatlara baktım ama pek beğenemedim :/doc.dr.rasit cevizci kendisine ameliyat oldum listenize ekleyin mutlaka cok iyi bir hekimdir...
Hakan Gence bizim arkadaşın burnunu yapmıştı. Estetik olduğu baya belli. Erkek burnunu doğal yapamamıştıLütfen yardımcı olur musunuz? Eğri aşırı büyük deviasyonlu bir burnum var, sorunsuz düzeltebilecek, kısa burun yapabilecek KBB var mı?
Nihat Kaya, Hüseyin Altun, Şahruz Şeyda, Muhammet Dilber (KBB). Hangisi daha iyi, en az kötü yoruma sahip? Bir de Mirza Fırat ve Hakan Gence'nin yaptığı burunları beğeniyorum ama onlar deviasyonu düzeltebilecek mi bilmiyorum.
Bu doktorlara ameliyat olmuş olanlar var mı burada? Lütfen fotoğraflarınızı ve görüşlerinizi paylaşın.
10000 lira, ben cok memnum kaldim beklentimin ustunde bir burun yapti bana cok sukur, kalin derili ve buyuk bir burnum vardi zor bir burundu ama guzel olduSiz ne kadar fiyata ameliyat oldunuz? Ya ben instagramdan yaptığı ameliyatlara baktım ama pek beğenemedim :/
Mirza Firat'i listemden sileyim o halde. Benim burnum da egri.mirza firat benim burnum eğri olduğu için yapmak istemedi, eğri burunlarda yüzde yüz başarı sağlayamıyormuş.
Mirza Fırat benim burnumun revizyonunu da yapmak istememişti. Mirza Fırat’ın hasta seçme kriterleri şunlar: sarışın, mavi gözlü, çok güzel bir yüz cilt ve kemik yapısına sahip olmak ve burnun çok problemli olmaması. Görüşüm bu şekildeMirza Firat'i listemden sileyim o halde. Benim burnum da egri.
Revizyon ucreti nedirAlpaslan Yıldırım.
Revizyonumu Alpaslan beye oldum çokta memnunum. Nefes alıp verişim düzeldi ve ilk doktorumun mahvettiği burnumu cok güzel doğal bir hale getirdi. (Kendi burnum daha güzeldi ilk ameliyat olduğumdaki burnumdan)
Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki eğer kıkırdak eğriliğiniz varsa o ne kadar ameliyat olursanız olun düzelmeyecek. Kıkırdağın bir hafızası var, ilk zamanlar düzelir gibi olsa bile zamanla hafızası dolasıyla eski eğriliğine dönecektir. Bu kadar ufak detayları kovalamazsanız Alpaslan beyi öneririm.
Zira benimde kıkırdak önden eğri malesef zamanla hafif yana kaydı gene. Eski hali gibi. Ama burnum aşırı doğal ve güzel o yüzden hiç sıkıntı etmiyorum.
Ama yamuk bir burnunuz yoksa taş gibi dümdüz burun yapıyor kendisi. Nişanlımda ona oldu ve kendisi futbolcu. Kaç kere tekme yedi,top geldi burnu sapasağlam:)
Bugünün tarihiyle herhangi bir fiyat vermem doğru olmaz açıkcası. Ben 2016 da olmuştum..Revizyon ucreti nedir
Merhabalar, Mirza Fırat'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Nefesinizden olursunuz.Lütfen yardımcı olur musunuz? Eğri aşırı büyük deviasyonlu bir burnum var, sorunsuz düzeltebilecek, kısa burun yapabilecek KBB var mı?
Nihat Kaya, Hüseyin Altun, Şahruz Şeyda, Muhammet Dilber (KBB). Hangisi daha iyi, en az kötü yoruma sahip? Bir de Mirza Fırat ve Hakan Gence'nin yaptığı burunları beğeniyorum ama onlar deviasyonu düzeltebilecek mi bilmiyorum.
Bu doktorlara ameliyat olmuş olanlar var mı burada? Lütfen fotoğraflarınızı ve görüşlerinizi paylaşın.
ReperLütfen yardımcı olur musunuz? Eğri aşırı büyük deviasyonlu bir burnum var, sorunsuz düzeltebilecek, kısa burun yapabilecek KBB var mı?