Olumsuz yorumları olmayan ya da az olan KBB uzmanı var mı İstanbul'da?

Meryemcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
20
1
24
Lütfen yardımcı olur musunuz? Eğri aşırı büyük deviasyonlu bir burnum var, sorunsuz düzeltebilecek, kısa burun yapabilecek KBB var mı?
Nihat Kaya, Hüseyin Altun, Şahruz Şeyda, Muhammet Dilber (KBB). Hangisi daha iyi, en az kötü yoruma sahip? Bir de Mirza Fırat ve Hakan Gence'nin yaptığı burunları beğeniyorum ama onlar deviasyonu düzeltebilecek mi bilmiyorum.
Bu doktorlara ameliyat olmuş olanlar var mı burada? Lütfen fotoğraflarınızı ve görüşlerinizi paylaşın.

doc.dr.rasit cevizci kendisine ameliyat oldum listenize ekleyin mutlaka cok iyi bir hekimdir...

sıraladığınız doktorların fiyat aralıkları çok farklı. ben nihat kayaya oldum, çok memnunum.

mirza firat benim burnum eğri olduğu için yapmak istemedi, eğri burunlarda yüzde yüz başarı sağlayamıyormuş.

Hakan Gence bizim arkadaşın burnunu yapmıştı. Estetik olduğu baya belli. Erkek burnunu doğal yapamamıştı

Benim burnum da saga dogru egri. Muhammet Dilber bana yurt disinda yasiyorum diye sanirim cok yuksek fiyat verdi. Revizyon ameliyati 8 bin eurodan basliyor dedi. Ustune utanmadan burun egriliginiz duzelmeyebilir dedi. Ona da ok dedim ama duzelmezse tekrar ameliyat parasi alirim dedi. Ayrica burda ozelden konustugum bir bayan (onun ilk ameliyati) burnunun egri kaldigini soyleyince ona da asimetrik yuzun var, tekrar para alirim demis.

muhammet dilber de yani sıçsak para isticek yaptırmayın şu adama da kardeşine de allah aşkına. ben nihata oldum mis gibi

Mirza Firat'i listemden sileyim o halde. Benim burnum da egri.
Mirza Fırat benim burnumun revizyonunu da yapmak istememişti. Mirza Fırat’ın hasta seçme kriterleri şunlar: sarışın, mavi gözlü, çok güzel bir yüz cilt ve kemik yapısına sahip olmak ve burnun çok problemli olmaması. Görüşüm bu şekilde

acıbadem hastanesi op.battal tekin akrabam olur diye demiyorum ama güzel yapıyo netten bak istersen cnm kardeşimin yaptı yeni gayet düzgün oldu

Alpaslan Yıldırım.
Revizyonumu Alpaslan beye oldum çokta memnunum. Nefes alıp verişim düzeldi ve ilk doktorumun mahvettiği burnumu cok güzel doğal bir hale getirdi. (Kendi burnum daha güzeldi ilk ameliyat olduğumdaki burnumdan)
Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki eğer kıkırdak eğriliğiniz varsa o ne kadar ameliyat olursanız olun düzelmeyecek. Kıkırdağın bir hafızası var, ilk zamanlar düzelir gibi olsa bile zamanla hafızası dolasıyla eski eğriliğine dönecektir. Bu kadar ufak detayları kovalamazsanız Alpaslan beyi öneririm.
Zira benimde kıkırdak önden eğri malesef zamanla hafif yana kaydı gene. Eski hali gibi. Ama burnum aşırı doğal ve güzel o yüzden hiç sıkıntı etmiyorum.
Ama yamuk bir burnunuz yoksa taş gibi dümdüz burun yapıyor kendisi. Nişanlımda ona oldu ve kendisi futbolcu. Kaç kere tekme yedi,top geldi burnu sapasağlam:)

Tabiiki 1 yil once rinoplasti oldugum dr um kendisi prof.dr.murat sarı , muhakkak bakin anadolu yakasinda kendisi bence bir haylide uygun..Hakkinda bir tane olumsuz hasta donusu yok.

Revizyon ucreti nedir

Merhabalar, Mirza Fırat'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Nefesinizden olursunuz.

Reper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…