- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 33
- Konu Sahibi Yildiztozu91
Arkadaşlar merhaba , daha once aşılama konusunda bir iki post acmistim beni taniyanlar vardir aranizda :) oncelikle iki aşilama yaptirdim ust uste ikiside olumsuz sonuclandı .. (yaşım 29 eşim 27 ) eşimde çift taraflı varikosel vardi bayagi ilerlemisti 1.5 sene once ameliyat oldu sperm sayisi ve degerleri bayagi dusuktu 15 milyon sperm sayisi vardi .. şuan 55 milyona yukseldi 1.5 senede fakat hizlı ileri hareket hic yok ve morfolojik sıkntı var ..buna ragmen doktorun onermesiyle asilama olduk ve ikisde nnegatof . Simdi tup bebek yaptirmak istyorum dun gorusmeye gittik doktor biraz daha dusunun diyor belki kendiliginden olur falan ama acikcasi hic umidim yok ve zaman kaybi olmasini istemiyorum bu yuzden adetime iki gun var hemen baslamayi dusunyoruz dun covid testi verdk cok sukur negativ adetin ikinci gunude hormon testi verip nasipse 3. Gun muayeneye gidip ignelere basliyacagiz . Sizce de beklemelimydm 25 yasnda bile tup bebek yaptrran var 30 yasndaym nerdeyse herkes gencsn bekle diyor ama ben artk bekleyemiyirm 3 senelk evliyiz..burdan aşamalarimi eizinle paylasacagim..